dirt pálya építése Szentendrén!

1-12 (12 hozzászólás)

dirt pálya építése Szentendrén!

Elküldve: 2012-01-18 20:04 felhasználó ikon   krisee980 

• krisee980 avatar
  • dirt/street gyerek
  • BIKE BANDITS csapat
  • BIKE BANDITS csapat
Témaindító hozzászólás:

hello! A haveromékkal valamikor idén tavasszal belekezdenénk egy dirt pálya építésébe.. kb 1,5 , 2 méter magas ugrót szeretnénk építeni.. lenne markoló is! :D a kérdés: 2 méteres ugrótól kb milyen messze kéne építeni az érkezőt? milyen szögben építsük az ugrót? egyelőre ennyi lenne :) ja és valszeg Szentendre környékén fogjuk megépíteni. aki akar majd segíteni , pl környékbeli bringás, akkor majd később lesznek infók!

Elküldve: 2012-04-02 20:50 felhasználó ikon   bence24 

• bence24 avatar
  • dirt/street gyerek

@salt: ez megszokás kérdése... én csinálnék egy nulladikat, elé meg ásnék egy buckát is...

Elküldve: 2012-04-02 18:37 felhasználó ikon   krisee980 

• krisee980 avatar
  • dirt/street gyerek
  • BIKE BANDITS csapat
  • BIKE BANDITS csapat

Köszi a válaszokat! lehet h a tavaszi szünetben elkezdjük, mindenki aki akar segítene vagy valami az ide irjon: Kristof Rozenberszki (face)

Elküldve: 2012-04-01 23:25 felhasználó ikon   salt 

• salt avatar
  • dirt/street gyerek
  • Bmx StreetDirt csapat
  • Bmx StreetDirt csapat

@bence24: 0 ugró helyett egy pumpálós bucka is elég, henem jobb :)

amugy az ugró szögét méretét,hosszát sok minden befolyásolja: sebesség, hogy milyen magasra akartok repülni stb

Elküldve: 2012-04-01 22:43 felhasználó ikon   bence24 

• bence24 avatar
  • dirt/street gyerek

Sziasztok Szerintem csináljatok kezdésnek egy 2-3 méter hosszú ugrót aztán ahogy idővel úgyis kicsinek érzitek majd, raktok rá hogy hosszabb legyen, ha meg technikát is akartok bele, akkor az ívet megcsináljátok hogy feldobjon a felhőkig, az érkezők meg idővel közelítenek a függőlegeshez és eközben egymás után több igrató is lesz amin lehet nyomatni... ha több ugrót csináltok akkor csináljatok az első elé egy "nulladik" ugratót(kb fél m magas,ámde jó hosszú és előre dobós ugró) amire 2-3 tekerés kell és aztán az annyira felgyorsít hogy nem kell tekerned a következőre, nameg már mire az első normál ugrót eléred addigra már ritmusban vagy és mehet az illesztgetés a méreteket nektek kell érezni, mert most hiába mondja vki a szögeket meg pontos méreteket ha nem tudod beugrani...

Elküldve: 2012-04-01 22:10 felhasználó ikon   KáriGyula 

• KáriGyula avatar
  • dirt/street gyerek

Sziasztok még kezdő vagyok dirt területén és csak azt szeretném kérdezni h mikor kezdődik el a dirt épitése és h hol lenne?

Elküldve: 2012-04-01 14:19 felhasználó ikon   csongor777 

• csongor777 avatar
  • dirt/street gyerek
  • Street Dirt Park Fr Triál DH csapat
  • Street Dirt Park Fr Triál DH csapat

@krisee980: Na de Rózenberzki!!!! Mikor nyomatunk egy pályát a bobcatekkel?:Dd

Elküldve: 2012-03-31 23:07 felhasználó ikon   KáriGyula 

• KáriGyula avatar
  • dirt/street gyerek

@krisee980: Szeva! én Még keztdő vagyok eléggé a dirt és a street területén de ugye nem gond? mert esetleg én is segitenék az építésben! Jó lenne végre Szentendre környékén egy Jó kis pálya!

Elküldve: 2012-03-19 19:17 felhasználó ikon   bencebmx 

• bencebmx avatar
  • BMX gyilkoló
  • Hajdúböszörmény Bike Team csapat
  • Hajdúböszörmény Bike Team csapat

@krisee980: Helló elég ha Step up os ra csináljátok KB1-m legyyen az ugrató között ha sima ugratót akartok

Elküldve: 2012-01-22 16:41 felhasználó ikon   nhlevi 

• nhlevi avatar
  • dirt/street gyerek
  • Dartmoor fan club csapat

@krisee980: rendben keresgélek. ugyis tavaszig kurvasok idő van :D sajna :/ már nagyon kedvem van építeni

Elküldve: 2012-01-20 23:08 felhasználó ikon   krisee980 

• krisee980 avatar
  • dirt/street gyerek
  • BIKE BANDITS csapat
  • BIKE BANDITS csapat

rendben :). egyelőre még függőbe van, de tavasszal sztem beindul a project.. csaka még ki kell néznünk egy tuti helyet. Ha látsz valami olyan helyet ahol lehetne építeni (viszonylag eldugott helyet keresünk) akk ide írj légyszi vagy face: Kristof Rozenberszki ja és megemlíteném még1 szer h tavaszi project.. szval nem mostanába. am bobcattel csinálnánk az túrná ki, és ásóval az ugrót építjük. de a érkezőt meg a bobcattel. :D

Elküldve: 2012-01-19 21:34 felhasználó ikon   nhlevi 

• nhlevi avatar
  • dirt/street gyerek

helló. én nem tudom pontosan hogy mekkora szögbe meg hogy meg milyen távol, de tudok egy jó dirt-pályát békáson, azt leméricskélem indító-ugró-érkező kövi ugró távolság, és ha szentendrén belül akartok építeni, és már megvan a hely akk küldj már lszi egy google térkép helyszínt h tudjam kb hol van és énis beszállnék ha lehet :D énis dirtet akarok szentendrére csinálni de elég nehéz így egyedül. meg szar a földem. ha kéne segítség vagy érdekel esetleg humánerőforrás akkor szólj ;)

Új hozzászólás:
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
(formázási lehetőségek)
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!
Kattints ide, ha közeli kerékpár boltot szeretnél találni.   |   Integrity: szerver bérlés