Ne haragudjatok ,hogy kérdéshez mindig nyitok új témát ,de hova írjak ,ha kérdezni akarok és meg is nézitek,mert lehet a régieket már nem olvassátok. Utólag is bocsánat!
Szóval rájöttem meg végigkérdeztem a teleszkópállításos kattogás normális, felni összeillesztésénél kicsit üt a V-fék talán ez is normális ,nem zavaró,meg majd talán bekopik.
Na most ami kicsit zavar ,az a ropogó hang tekerés közben ,néha jobban hallani néha nem. Rájöttem nem a hajtókar meghallgattam meg az agyon van zsírozva meg minden a gépen ahogy néztem. A hang hátulról jön a fogaskerekektől (amik nem tudom h az lehetséges e nagyon de tényleg nagyon minimálisan ,ugye egybe van építve és mozog oldalra de tényleg h nagyon kicsit,ezen lehet húzni valahol,vagy normális?) Vagy a másik verzió ,mondták h az is lehetséges ,hogy a küllők ahogy összeérnek azok ropognak kicsit,ahogy kézzel összenyomom kicsit kattannak is a küllők ugyhogy lehetséges bár nem tudom miért csak tekerésnél akkor.ez orvosolható ,vagy várjak a cangával 2-3 hetet h álljon össze kopjon össze és lehet megszűnik?
Kicsit nyugtalanít azért kérdezek ,ezer bocsánat .