Ehhez a kerékpárhoz lehet kapni terep gumit?
Ehhez a kerékpárhoz lehet kapni terep gumit?
@hefi: Nem, de szerintem te se deestone-nal nyomod, de tudom, a reklám nagy úr...:D, kár hogy a csepel nemet mondot nektek, gondolom akkor mindenhol csepel cuccokat nyomatnátok:D:D
Eredetileg 40milis külső van hozzá gyárilag, sajna 40milisnél szélesebb 28as külső alig van, a legerterjedtebb a 30 és 40mili közöttiek....
Egyébként ha mázlid van, és van elég hely a villáknál, akkor rakhatsz fel keskenyebb 29es MTB gumit is....a SchwinnCsepel is ezt csinálta a trekking Elite bicójával, és csodák csodájára van már 29es montijuk, amiben csak a külsőgumi más mint a trekkingenXD
Deestone???? na ne mááár:D, Maxxis Larsen MimoCX, Maxxis Locust CX, Continental cyclocross speed, Michelin Cyclocross Mud, Ritchey SpeedMax, Schwalbe CX Pro, Schwalbe RacingRalph, Schwalbe SammySlick, Schwalbe RocketRon, Schwalbe SmartSam, WTB CrossWolf, WTB Interwolf stb, stb, stb......:)
@hefi: Köszi a választ. Még nagyon kezdő vagyok ilyen bringás témában, ezaz első komoly bringám. És a gyári gumilyának mik a váltó méretei? Vagy esetleg lehet belem szélesebb felnit rakni, hogy szélesebb gumi rám menjen?
@dubai2233: lehet kapni, de inkább csak olyat, amivel jobban lehet terepen menni (pl.: ezzel a Deestone-nal)
Olyan teljesítményre soha sem lesz képes egy 40-es széles gumi, mint egy 2.1-es MTB gumi.
Bár gondolom nem 40-nel szeretnél zúzni köves, gyökeres lejtőkön :)