Milyen bringás cipőt ajánlatok klipszhez?

1-5 (5 hozzászólás)

Milyen bringás cipőt ajánlatok klipszhez?

Elküldve: 2012-02-15 22:44 felhasználó ikon   Solfrutta 

• Solfrutta avatar
  • virsli gumis/oútis
Témaindító hozzászólás:

Hello!

Eddig deszkás cipőket használtam bringázásra, de ez a hagyományos klipszkosaras pedálokhoz nem az igazi.

Most a Shimano 105-ös klipszes pedálomhoz szeretnék valami komolyabb utcai lábbelit venni. Keskeny profilú, tépőzáras felső részű, vagy fűzőtakarós cipőben gondolkodok.

Használ valaki ilyesmit bringázásra? Tudnátok valamit ajánlani? Konkrét típus is érdekel, mondjuk 15-20 ezer forintig.

SPD-re semmiképp nem akarok váltani... :)

Elküldve: 2012-02-21 21:45 felhasználó ikon   Dr. UMF 

• Dr. UMF avatar
  • DH/Freeride arc
  • János hegyi DH-sok csapat
  • János hegyi DH-sok csapat

Ne is válts SPD-re, fixin csak a szopás van vele általában.

Én bringázáshoz Nike Pana II-t használok, nagyon jó. Jól tartja a lábam, kellően vastag, és könnyen ki is tudom húzni (strap-et használok). De szerintem bármilyen Nike/Adidas/Puma keskeny utcai cipő megfelel hozzá.

Elküldve: 2012-02-16 19:29 felhasználó ikon   mosfet 

• mosfet avatar
  • sima XC-s

a tornacipővel az a gond, hogy nagyon vékony a talpa. A vastagtalpú utcai cipőmet is 1-2 hónap alatt elvágta (S 105-öt használok) - előnye hogy a perem beszorul a kettényílt talprészbe, amely nagyon fixen tart, nem csúszkál, ám kivenni a lábat nem egyszerű...

Elküldve: 2012-02-16 18:15 felhasználó ikon   Krupcheck 

• Krupcheck avatar
  • sima XC-s
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

Kínai tornacipő. Viccen kívül.

Vagy ha annál is nyomja a lábfejed a fűző (strap-pel jártam így, klipsszel kényelmes volt, régebben használtam olyant montin), akkor ez az emós buzimamusz. Most hirtelen nem ugrik be mi a rendes neve. Ha elég feszes, hogy ne csússzon ki belőle a lábad, akkor tökéletes bringáscipő ((:

Elküldve: 2012-02-16 7:23 felhasználó ikon   Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@Solfrutta: Kimondottan utcai cipőben nem lesz könnyű ilyet találni, de biztos létezik. Viszont attól még, hogy nem akarsz SPD-re váltani, attól még használhatsz SPD cipőt stopli nélkül klipsszel. Ott már van választék bőven.

Új hozzászólás:
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
(formázási lehetőségek)
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!
Kattints ide, ha közeli kerékpár boltot szeretnél találni.   |   Integrity: szerver bérlés