Nagyjából azt szeretném megtudni, hogy szervizelhető ez az agy. Konkrétan nincs-e tipikus "novatech" betegsége azaz nem lehet benne csapágyat cserélni? Ha igen lehet-e újat beszerezni hozzá?
Nagyjából azt szeretném megtudni, hogy szervizelhető ez az agy. Konkrétan nincs-e tipikus "novatech" betegsége azaz nem lehet benne csapágyat cserélni? Ha igen lehet-e újat beszerezni hozzá?
@dr.anonimus: szerintem ha megfelelő lehúzót használsz, és nem sérült az agytest, vagy persely, akkor a pár század mm elég kell hogy legyen. Ha csak tervezel vásárolni, akkor menj be a boltba, és kérdezd meg hogy cserélhető e a csapágy, mert ha nem akkor nem kérsz. Én amikor kerékszettet akartam venni azzal kezdték hogy minden csapágyat tudnak benne cserélni, azonnal raktárról, garancia alatt ingyen (bár ez fullcrum kerékszett volt).
@Takács Balázs: Csak tervezek ilyet venni. A lényegesebb kérdés hogy a csapágyat egyáltalán ki lehet-e szedni, mert novatech-nél előfordul hogy az agy belső átmérője csak pár század mm-errel nagyobb mint a csapágy belső gyűrűjének átmérője PL:Novatech DH agyak.
ha szétkapod az agyat (elé levenni a porvédőt) már látod a csapágyat, ha van rajta szám, akkor azt felírod, és megkérdezed a csapágyszaküzletben hogy lehet e kapni. Ha lehet, akkor van, ha nem akkor niccs. logikus. Gyanítom hogy lesz.