Slim vagy fat ülést vegyek? Melyiknek mi az előnye-hátránya?

Linkelt termék: Federal Pivotal SL
1-6 (6 válasz)

Slim vagy fat ülést vegyek? Melyiknek mi az előnye-hátránya?

Elküldve: 2012-02-16 15:49 felhasználó ikon   bazsibike 

• bazsibike avatar
  • dirt/street gyerek
  • mogyimetal crew csapat
  • mogyimetal crew csapat
Témaindító kérdés:

sziasztok! nem sokára új ülést vásárolnék, de elbizonytalanodtam. nem tudom eldönteni, hogy slim, vagy fat ülést vegyek majd. a következő kérdéseim lennének felétek:

1. melyiket részesítitek előnyben?
  2. lecserélnétek-e a másik fajtára? (slim -> fat, fat -> slim)
  3. melyik milyen trükköknél előnyös?

tudom, hogy mostanában nagyon divatos a fat ülés, mert hogy nagyon "néger" meg ilyesmi. kérlek titeket, ne ez alapján érveljetek.

előre is köszönöm a válaszokat!

Elküldve: 2012-03-16 12:12 felhasználó ikon   bazsibike 

• bazsibike avatar
  • dirt/street gyerek
  • mogyimetal crew csapat
  • mogyimetal crew csapat

@Sweety: mindenféleképpen felhúzva használnám, a körmánypörgetés szempontjából. szóval ez a trükk, meg még a többi "üléses" trükk nyomja a fat ülést pozitív irányba. csak attól félek, hogy mondjuk vp-nál, vagy esetleg td-nél mennyire lenne a zavaró a fat ülés. esetleg nincs nálatok olyan, akinek fat ülése van, és vannak ezekkel a trükkökkel tapasztalata?

Elküldve: 2012-03-16 11:43 felhasználó ikon   Sweety 

• Sweety avatar
  • dirt/street gyerek
  • Monster Energy-MAT Team Hungary csapat
  • Monster Energy-MAT Team Hungary csapat

@bazsibike: Szia! A fat ülés kicsit felhúzva igen előnyös kormány pörgetésnél hiszen akkor betudod fogni a két lábad között és könnyebb a szitu és ugyanakkor kényelmes is. A slim pedig kicsivel súlyba könnyebb de nem sokkal de azzal is lehet akár kormányt pörgetni engem pl. irritál a fat ülés csak a slimet szeretem de mindenki más egyéniség... Én szivem szerint slim ülést vennék full letolva koppig, nem zavar nagy bunny hopppnál meg semmi. Szerintem a slim az jobb.

Elküldve: 2012-02-17 20:21 felhasználó ikon   oswaldka 

• oswaldka avatar
  • BMX gyilkoló

hát személyes tapasztalatból nemtudok kiindulni, de szerintem sokvizet nemzavarna a pufi ülés

Elküldve: 2012-02-17 14:00 felhasználó ikon   bazsibike 

• bazsibike avatar
  • dirt/street gyerek
  • mogyimetal crew csapat
  • mogyimetal crew csapat

@oswaldka: köszi a választ! esetleg azt nem tudod, hogy mondjuk td-nél mennyire zavaró a fat ülés?

Elküldve: 2012-02-17 12:39 felhasználó ikon   oswaldka 

• oswaldka avatar
  • BMX gyilkoló

igen divatos lett megint a magaspufi ulesallas.. igazabol sokkal kenyelmesebb mint a slim, ez akkor erint teged ha szeretsz sokat ulni, masreszt kapenal jobban betudod fogni a labaddal a bicot. Fat uleseket magas vazaknal lattam, slim pedig az alacsony vazak sztereotipiaja. Ha nemvagy biztos a dolgodban valassz Mid ulest

Új válasz:
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
(formázási lehetőségek)
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!
Kattints ide, ha közeli kerékpár boltot szeretnél találni.   |   Integrity: szerver bérlés