100 ezerért ez a bringa reális lehet?

1-9 (9 hozzászólás)

Elküldve: 2015.06.17. 20:32 rothar 

• rothar avatar
  • túrázgató/városi harcos
Témaindító hozzászólás:

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni barátnőm bringájának a beárazásában. Ismerősnek menne, ezért fontos lenne hogy reálisan árat mondjak.

Cube Acces WLS Comp 2007.

Váz: 7005 Alu Villa: Manitou Axel (olaj-levegő) lockolható Hajtómű: FC M 442 (tripla) Lánc: Deore Fogaskoszorú: valamilyen közepes SRAM Váltók: Hátul X9, Elöl: Deore Váltókar: SRAM X9 (fehér) (új) Fékek/Fékkarok: Avid Single Digit 7 Bowdenek: Teflonos Alligator (friss) Agyak: Deore Felni: Rigida Sphinx Gumik: Maxxis Aspen Exception Series (kb 75 %-os), Schwalbe CX Comp (kb 50%-os) Stucni / Nyeregcső / Kormány: FSA Comp Nyereg: BBB Kormánycsapágy: Ritchey Comp Pedál: hagyományos ALU taposó Középcsapágy: Octalinkes

Állapota: A festékleverődéseken, karcolásokon kívül (amikben nem szerénykedik), kifogástalan, a nyereg koptatója szakadt Teló frissen szervízelt.

Köszönöm a segítségetek. Üdv!

Elküldve: 2015.06.19. 14:27 rothar 

• rothar avatar

Hát az 50%-os gumi, az én olvasatomban annyit jelent hogy éppen az élettartama felénél jár, és sok ezer km alatt lett olyan amilyen, szóval egy hobbibringásnak aki nem sokat teker, még nagyon sokáig jó lesz :). De mindegy is mert kb, 4-5 ezer egy jó gumi. Nem egy gyorsan kopó fajta, tudom mert a sajátomon is ilyen volt, és nem volt türelmem kivárni míg elkopik hanem idő előtt cseréltem. Más: Egy ilyen felszereltségű bringa újonnan kb. 300 ezer forint jelenleg (leszámítva hogy már egy 100 forintos bringára is hidraulikus tárcsaféket dobnak, aztán had állítgassa a paraszt...nem baj hogy kis túlzással hazai viszonyok között szinte mindenhová elég egy jól beállított V-fék, ha a János-hegyi DH-sokat nem vesszük számításba) A legdrágább Női Monti E-bike-on 178 ezer HUF, amiért saját márkás agyakat, Altus váltást, Suntour telót és hajtást kapunk, na meg persze az említett tárcsaféket :) A 220 ezres meridában pedig alloy agyakat találunk, hmmm. A kopó alkatrészeket meg akkor is cserélned kell ha uj bringát veszel...

Elküldve: 2015.06.19. 12:49 drummerdevil 

• drummerdevil avatar
  • sima XC-s

Hoppá!

most látom,h eladnád, nem vennél :).Mondjuk a leírtak akkor is állnak, vagyis h ennyiért sok ez a bicó :(

Elküldve: 2015.06.19. 10:56 OKdoki 

• OKdoki avatar
  • Cross trekking csapat
  • Cross trekking csapat

@rothar: Szia! Nagyon nehéz piaci árat is mondani. Ez a sorozat jelenleg erősen átalakult felszereltségben és még a váz anyagában is. Ha én ismerősnek adnám el akkor probálnék a piaci ár alá menni, hogy soha se kelljen panaszt hallanom. Akkor mennyi is? Százhúszezerért kapsz egy új Access Wls-t, alapfelszereltséggel. Igaz a 2007-és biciklis elég jól felszerelt, különös tekintettel a vállára. Még így is egy picit soknak tartom a 100-át. Mit gondolsz 75 000 forintról?

Elküldve: 2015.06.19. 09:38 drummerdevil 

• drummerdevil avatar
  • sima XC-s

Nos, ha azt nézem,h gumit kell cserélned, mert az 50% kb. már semmire nem lesz elég, a lánc és sor állapota szintén akármilyen lehet (és ha cserés,akkor bizony együtt cserélődnek, nem kis pénzért).Plusz írod,h karcokban, és festékleverődésekben sincs hiány( ami nem túl esztétikus).Szerintem okosabb újat nézni v. ebből alkudni:) A Kross-nál már igen jó bicókat kapsz valamivel 100 felett, és nem idei modellekből pedig még jobbakat.Csak halkan jegyzem meg,h páromnak is ott vettünk bringát potom 40k kedvezménnyel ;)

Elküldve: 2015.06.18. 13:17 sanyiiiii 

• sanyiiiii avatar
  • sima XC-s
  • KELLYS Bicycles Team csapat
  • KELLYS Bicycles Team csapat

Korrekt ár, de nem kell tőle elájulni. Ebből én még nyugodt szívvel alkudnék bőven. Én ezért inkább 90-et adnék.

Elküldve: 2015.06.18. 12:42 meridásgaluska 

• meridásgaluska avatar
  • sima XC-s
  • KROSS kerékpárosok klubja csapat
  • KROSS kerékpárosok klubja csapat

szerintem a 100 jó ár érte.

Elküldve: 2015.06.18. 10:38 drummerdevil 

• drummerdevil avatar
  • sima XC-s

Szerintem, ha kicsit még teszel hozzá, már sokkal jobb új bringát is kapsz ;), páromnak 130 körül vettünk olyan bicót, ami már hidrós fékkel van szerelve, nem lerúgott telóval ( még ha frissen szervizelt is!!Senki nem bizonyítja,h a szerviz ellenére nincs valamilyen baja, és hát egy régi villánál az alkatrészek beszerzése sem könnyű).Ha nem zúzni vágyol vele, akkor őszintén szólva tök mind1, h milyen a kormányod-befogód stb.....Lehet ami most rajta van neked nem is kényelmes.Egy üzletben viszont olyat választasz, ami biztosan jó neked!Én személy szerint lebeszélnélek erről a vételről :)

Elküldve: 2015.06.17. 20:35 rothar 

• rothar avatar

@rothar:

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!