Itt áll mellettem a szerelmem a szobámba és azon töprengtem vajon lehet e szállítani a vasat a metrón ésha lehet mien feltételek határozzák meg ezt.. SEGÍTSÉG
Itt áll mellettem a szerelmem a szobámba és azon töprengtem vajon lehet e szállítani a vasat a metrón ésha lehet mien feltételek határozzák meg ezt.. SEGÍTSÉG
Tényleg a 3-as villamoson láttam már két 26 montist hogy úgy szállították hogy ki volt véve mind két kerék de nem szólt rájuk senki pedig bkv ellenőr is volt a villamoson!!! :D
ja és a kerekeket egy vastagabb kötéllel (legjobb az a bútorszállítós heveder) összekötni úgy mint a korcsoját szokták és úgy a a vállra felcsapni :D
első, hátsó kerék kiszed és a láncot alaposan bebugyolálni, hogy senki ruhájában ne okozzon kárt. Továbbá boci szemekkel nézni az ellenőrre. Nekem ez évente egy szer bejön, amikor megyek Balatonra, de a déliig a faszom sem akar kitekerni :D
@marci94: Az összecsukhatós camping, az összecsukható kerékpárnak számít, az bármin szállítható ingyen.
probáld meg mind 2 kereket kivenni az talán belefér egy nagyobb zsákba és ugy bisztos de lehet h zsák nélkül in nemtom lttam már vkinél fél bicot bkvn de buszon ki volt véve a 2 kerék aztán kész
én a kettesen egyszer láttam kempinget vinni összecsukva de egyszer én is kiakartam próbálni úgy szállítani hogy kiveszem az első kereket de sokan azt mondták hogy inkább meg se próbáljam!!! :S
@komposztalo: gondolom akkor neis kisérletezzek vele h. kiveszem és hátha ... :S dejóó... köszönöm
@Tetrixke: Sajnos nem lehet. A BKV csak a fogaskerekűn és a HÉV-en engedélyezi menetjegy vagy kerékpáros bérlet ellenében. Az sem megoldás, hogy kiveszed az elsőkereket, mert nagyon függ a szervektől, hogy minek értékelik, de általában negatívak. Ha nekem BKV-val kell szállítanom a BMX-emet, akkor kiveszem a villát, kormányt, és van egy katonai málhazsákom, amibe így már belefér, más járható utat egyelőre nem igazán találtam.