Sziasztok ! Kérdésem lenne hogy 20 mm-es nvatec agyba kéne átalakító 9mm-esre hol lehet kapni sürgős lenne a dolog
Sziasztok ! Kérdésem lenne hogy 20 mm-es nvatec agyba kéne átalakító 9mm-esre hol lehet kapni sürgős lenne a dolog
A 661SB-t (2in1) és a 991SB-t (4in1) lehet átalakítani a Novatec-ekből, hogy több tengellyel is kompatibilis legyen, de ezeket gyárilag és az adapterek járnak is hozzá. Én is jelenleg átalakítót használok, de gyorszáras az agy és átütős a teló. Én itt a bolhapiacon vettem, én sem találtam máshol. Esetleg valami külföldi oldal, vagy a gyártó oldalán bővebb info. Nem láttam még ilyen agyat közelről, de az adapter 2 csésze....elképzelhető,hogy ha legyártatod, működőképes, de ennek költsége kb fedezi, ha másik agyat veszel és átfűzeted a kereket :D
nem találtam én se de pedig régen láttam! nekem van egy házilag készített átalakító de lehet hogy a hozza a tiedhez nem jó.
az elöző tulaj nekem azt mondta hogy ezt lehet csak ő eladta külön és tudnál linkelni hogy hol van mert nem találok sehol és már péntekre kéne
Nem minden 20mm-s novatech agyat lehet átalakítani. én itt testbikeon is láttam átalakítót meg talán e-bikeon is.