Csákó! V-fékes felnit keresek de full feketét, hallottam olyanról,hogy mart falú felni, tehát a felnin fékezhető rész is fekete.? Létezik ilyen? vagy egyéb opció?
Csákó! V-fékes felnit keresek de full feketét, hallottam olyanról,hogy mart falú felni, tehát a felnin fékezhető rész is fekete.? Létezik ilyen? vagy egyéb opció?
Sziasztok,
Nem akartam ezért új topikot létrehozni, úgyis a felni fal a téma. Felni vásárlás előtt állok, és két opcióm maradt: ABT oldalfalú, vagy köszörült. Mit jelent az ABT (Advanced Brake Track) és mit jelent a köszörült? Melyikkel érhető el jobb fékhatás?
Cső. A mart falú tudomásom szerint azt jelenti, hogy festés után visszamarják a fékfelületet, tehát nem össze-vissza fog lekopni, hanem ott eleve natúr alu színű, ahol a fékpofa ráfog.
Lehet olyan felnit kapni, amin fekete a fékfelület, legalábbis volt már ilyenem 26-osban, de szerintem nem nehéz elképzelni 1-2 év után hogy nézett ki.
Full festett felninek csak tárcsaféknél van értelme, V féknél nincs az a bevonat, ami előbb-utóbb ne kopna le.