Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy 26" Cannondale Lefty Max TPC+ -os telóm. Ha jól tudom 2002/2003-as évjárat?! Maximálisan megvagyok vele elégedve, előtte volt 1-2 másik telóm levegős is rugós is, de ennek a nyomába sem értek. Van-e itt olyan szaki, szerelő, aki tudna abban segíteni hogyan kell ezt a villát karbantartani? Arra gondolnék, hogy elviszem a bringát és ott a helyszínen egy általános karbantartást elvégzünk, közben pedig felvilágosít tanácsot ad esetleg, hogy mire kell figyelni, hogyan kell szétszedni, ilyesmire gondolnék én. Esetlegesen milyen szerszámok, alkatrészek, egyéb dolgok amik kellhetnek/kellenek hozzá. Természetesen az árban megegyeznénk, megegyezünk. Tehát erre van-e lehetőség, van-e itt olyan aki ilyen jellegű kérést vállal, tud benne segíteni? Kérek mindenkit, hogy az ide küldd, oda küldd, majd ott megcsinálják, stb. javaslatokat most hagyjuk. Kimondottan csak arra/abban a formában történő megoldásra keresek embert amit felvázoltam. Köszönöm előre is!