Kisit agresszívebb lenne az eleje, de 29est olcsón tudnék venni, ezért gondoltam ezt.
Kisit agresszívebb lenne az eleje, de 29est olcsón tudnék venni, ezért gondoltam ezt.
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban,hogy sr suntour xcm telóra matricát hol lehet beszerezni? Rs-re kapható de suntour-ra nem találok.Az ebay-en van egykét darab,de nem Olyanok amilyenek kellenének.Nekem matt fekete alapon világos vagy fluo zöld kellene.
Arra azért készülj fel hogy kicsit más lesz az irányítás érzése az eltérő villa-ofszet miatt. Én pont ma tettem 27.5-ös villát a 26-os bringámba és így elsőre nagyon furcsa lett az irányítása. :)
Üdv! Gond nélkül belemegy, csak pár centivel kerülne feljebb a fejcső. Arra viszont figyelj hogy semmiképp ne legyen tapered-es ha a vázad fejcsöve egyenes.
Szia.
Nem kellene gondot okoznia, elvileg semmi akadálya. Nem változik tőle sokat a geometria. Úgyhogy mehet.
Régen a felnifékes rendszereknél nem volt mindegy a féktartó konzol miatt, de már most nagyrészt tárcsafék a trendi mindenhol. Főleg montinál, pláne az említett típusoknál. :)