@hulk77: Akkor leírom még egyszer: ennyi pénzért NINCSEN normális kerék! Felejtsd el! Nem lehet legyártani ennyiből! Ha tartós és normális kereket akarsz, akkor spórolj még! Vagy vedd meg bármelyik olcsót, de sokat ne várj tőle! (Mondjuk legalább normális fűzése legyen, hogy könnyebb legyen esetleg javítani. Vagyis ne a Miche-t!) Kicsit bővebben: egy ipari csapágyas agyba kell minimum 3db csapágy, de inkább 4db. 4db közép kategóriás csapágy magában kb. 5-10e Ft lesz! Elég sok agyat elhasználtam már. Az olcsó iparis agyakkal két probléma van: 1. szar csapágy van benne gyárilag, ami hamar szétmegy, sőt sokszor már gyárilag is lóg. 2. Maga az agytest megmunkálása se megfelelő, vagyis elég tág mérettolarenciával van legyártva. Emiatt hiába teszel bele később jobb csapágyakat, nem lesz jó azzal se! Ezzel ellentétben a kónuszos rendszernél sokkal nagyobb lehetőséged van a gyártási hibákat korrigálni a csapágy beállításával! Ebben a kategóriában (Deore szint) szerintem ár/teljesítmény/tartósságban nem nagyon van jobb alternatíva, mint a Shimano agy. Ha szerencséje van az embernek, akkor ki lehet fogni esetleg jó iparis agyat is, de az kb. olyan mintha lottóznál. Elég kicsi rá az esély. (Első agyból sokkal könnyebb jót kifogni, mert azt könnyebb legyártani! Hátsóból az én kezeim között nem volt még jó és olcsó iparis agy! Első már igen.) Egyébként az olcsó küllőkkel is csak a szívás van. Nálam egy év után elkezdenek kiszakadni (oké én bazi sokat megyek, de pl. 60kg alatt vagyok!), egy kicsit is márkásabb küllővel meg elmegyek 5 évet gond nélkül! Felninél az illesztésnél szokott gond lenni az olcsóknál.