Sziasztok! A-Head-os kormánycsapim van,Beállitom teljesen jó,de vagy fél óra tekerés után a felső csészéné kotyog,megnéztem a villa nem lóg csak a felső csészénél kotyog. Tudtok segiteni? A segitséget előre is köszönöm!
Sziasztok! A-Head-os kormánycsapim van,Beállitom teljesen jó,de vagy fél óra tekerés után a felső csészéné kotyog,megnéztem a villa nem lóg csak a felső csészénél kotyog. Tudtok segiteni? A segitséget előre is köszönöm!
@ArtWolf: Aha :D nekem rendesen van hézagoló, azaz 4mm-el túllóg a kormányszár, csapágyállító csavar beállítva és úgy is kotyog... szeritnem a golyóskosár ment szét az lehet a problem :/
@geri998: Elképzelni sem tudom, hogy nézhet ki a dolog, de vannak az oldalon nálam tapasztaltabbak, majd ők megmondják. Vagy majd holnap csinálsz róla képet, úgy könnyebb lesz.
@geri998: Nem tudom, tényleg nem láttam még olyat. Az alsó, vagy felső porvédőn van a 3 csavar?
most hirtelen nem találtam képet majd holnap rakok fel de az a lényeg hogy a csapi porvédőjén 3 kis imbusz van
@geri998: Porvédőn három imbusz? Fogalmam sincs. Képet tudsz küldeni róla, vagy valami hasonló képet találni a neten?
@geri998: Elképzelhető. A nyaknak amúgy sem kéne zsírosnak lenni, mert minek. Előfeszítés? A kormánycsapágy beállítására gondolsz? Lelazítva a stucnin a villanyakat fogó két csavart, az a-head kupak közepén lévő csavarral húzod össze a rendszert, hogy ne kotyogjon, utána irányba állítod a stucnit, meghúzod rajta a két csavart, így az szorosan tartja a rendszert.
a zsiros villanyaoktól is le tud lazulni? Löszi ezt holnap megnézem,És még lenne egy kérdés a csapi előfeszités állitásának mi a lényege?
@geri998: Nem kell azt cserélni szerintem. Nem lehet, hogy zsíros a villanyak, vagy lazák a stucni csavarjai, esetleg mindkettő, és azért lazul le?
@ArtWolf: De ha mind hárman csreberélünk, akkor már az én kormánycsapágyam is a kotyogósakhoz állna közelebb:)
Nekem a városimon meg pont hogy mindig megszorul magától, így magától befordul és rögzül a kormány középső állásban. Cseréljünk?:)
Helyén vannak a csészék rendesen (fejcső teteje, alja, villanyak alja)? Meg vannak húzva rendesen a csavarok?
@geri998: nekem is ez a baj, nekem egy ideig csak fél óra tekerés után csezsődött el, mér be sem lehet állítani :/ szorult állapotban is kotyog kicsit... szerintem cserélni kellene kompletten