Sziasztok segítséget szeretnék hogy ennek az első kerék agynak mik a méretei? Hiába Google-t használom csak a hátsó agyról találok méreteket. Jobb és bal peremtávolság érdekelne illetve a jobb és a bal küllőkör..köszönöm szépen a segítséget előre is
Sziasztok segítséget szeretnék hogy ennek az első kerék agynak mik a méretei? Hiába Google-t használom csak a hátsó agyról találok méreteket. Jobb és bal peremtávolság érdekelne illetve a jobb és a bal küllőkör..köszönöm szépen a segítséget előre is
@Makky: elől maradhat a 292 vagy ott is legyen nagyobb?tehát 294?
De, ha úgyis most veszel új küllőket (és éppen nincs hiány méretből), akkor én hátra inkább 292/290-et vennék! (Általában csak páros számúak vannak! Vagyis 291 nem nagyon lesz.) A picit hosszabb több szempontból is előnyösebb, mint a picit rövidebb! (Dupla falu felni esetében, mert szimplánál baj lehet, ha túllóg!) 1. Könnyebb vele dolgozni, 2. több menet tartja, és kevésbé terheli az anyát is.
@rcs2003: köszönöm, és egységesen a hátsó értéket lehet jó indulattal 290mm-re kerekíteni? Mert ha 290.8-t 291-re kerekítem teljesen más küllőt kapok mint mikor a 289.4-t 290mm-re kerekítem
@Makky: köszönöm szépen a segítséget, így most a kalkulátor adott értékeket az hogy kell kerekítemi értem ezalatt hogy a hátsó kerék esetén bal oldal 290.8 jobb oldal esetén 289.4. Elől meg bal és jobb oldal esetén 292.2. Normális dolog hogy a hátsó esetén ekkora eltérés van? FH-M570 az agy
@Csatári1: Nem! Fordítva! A küllőkör 38mm, a peremtávolság (ennyivel van beljebb a küllökör az agy "szélétől", ahol felfekszik a villára) pedig 14,2mm.
@Makky: én is ezt találtam ha jól értelmezem a Google fordító segítségével akkor: a bal és jobb peremtávolság 38mm illetve a bal és jobb küllőkör 14.2mm. Ez így reális?