kérnék róla tapasztalatokat,mennyire erős és mire ajánljátok! nekem szükségem van egy olyan felnire amit tudok bmx fékkel használni a capitalomon! mennyire lehet hátrány ennél a szegecselés hiánya??
kérnék róla tapasztalatokat,mennyire erős és mire ajánljátok! nekem szükségem van egy olyan felnire amit tudok bmx fékkel használni a capitalomon! mennyire lehet hátrány ennél a szegecselés hiánya??
a felnifék lényege, hogy a felni képzi a fékezőfelületet - a hs33 meg a bmx u-fék is ugyanúgy felnifék, ha egyik működik, a másik is kénytelen : )
@domexd: igen.én a felni felületére gondoltam, h használható e bmx "U" fékkel
@domexd: felniféket nem szószerint értette, hanem bmx u Fékkel akarná használni.
@Ns-Biker87: a sas jó felnifékhez. nekem is volt magura hs 33-al és jó volt. A mostani bicómban az van hátul.
nem használok féket, de http://halowheels.com/products-details.php?id=RMHAS42&type=mtb&c=L itt azt írja, a fekete meg arany felniken megy tökéletesen a fék. Hogy festés után hogy reagálna, ki kell próbálni : D a felület megfelelő elvileg
@salt: csak valaki azt mondta nekem h a sas ra ios rakhatok felniféket...de nem akarnám..
@salt: mármint halo sas van nekik,és abroncsfékkel nyomják rajta???
@Ns-Biker87: szerintem nem elrontani a fék felületet, nekem egy két haveromnak van és nem panaszkodnak rá egyáltalán
@pharoahem: én úgyí tudom h nem felnifékre lett tervezve!! te használod a felületét fékre???
az enyém felnifékes meg úgy általában is aképp reklámozzák, jól megnézted? : D
@pharoahem: a súlya nem zavar a halo sas-nak,de nem felnifékes sajna :( ezért kell másik :) az hogy könnyebb a másik az csak hab a tortán :)
pinkbike fórumokon többnyire halhatatlannak tekintik és jópár ember hajtja, bíznék benne : ) halo sas amúgy nem jött be? vagy a súlya zavar?
@Gotrek: még nem tud nyilatkozni hosszú távon róla!! de igen neki van egy :)
hello. személyszerint nem tudok segiteni de ugy tudom hogy spank309 barátodnak ilyen felnije van szerintem krédezd meg őt.