Szeretnék ilyen tárcsát, csak azt olvastam, hogy a nagy kikönnyítések miatt ráz, ez igaz? Mert akkor nem szívesen raknám előre.
Szeretnék ilyen tárcsát, csak azt olvastam, hogy a nagy kikönnyítések miatt ráz, ez igaz? Mert akkor nem szívesen raknám előre.
@skater: Értem, de itt nincs műgyantás, BBB-ből meg organikus van az is jó?
@LeviRider: hayes V8 teljesen korrekt, viszont nem ajánlom a kerámia és a félfémes betéteket, mert a kerámia szart sem fog, a félfémes meg zabálja a tárcsát. eddig nálam mindig csak a műgyantás betétek váltak be, mert nagyon jól harapnak és nem zabálja a tárcsát, de abból is vagy gyári hayes vagy BBB
@skater: Akkor hayes, pl V8? az jobb? ja és betét? http://ebike.hu/termekek/kereses/?c=1373&b[]=0&r[7][]=0&r[21][]=0&r[24][]=0&r[41][]=0&r[192][]=6279 ezek jók a fékembe innen melyik a legjobb ami nem horror ár?
Nekem például nincsenek jó tapasztalataim az aligator fék alkatrészekkel. Ha nagyon le akarsz adni a minőségből akkor maximum A2Z.... Vagy a jól bevált hayes. Szerintem ne kisérletezz szarokkal ha egy kis többlet ráfordítással normálisat is tudsz venni. Attól hogy tetszik kinézetre még nem biztos hogy jó. Sokszor beszoptam ilyen olcsó szarokkal.