Üdv. Ehhez az Altrix nyeregcsöhöz hasonló csövem van. Arra lennék kiváncsi, hogy meg lehetne-e fordítani 180 fokkal hogy a hajlás elöre tartson, mert kicsit messze érzem a nyerget a kormánytól. már próbáltam elöre tolni a nyerget, de az se segített.
Üdv. Ehhez az Altrix nyeregcsöhöz hasonló csövem van. Arra lennék kiváncsi, hogy meg lehetne-e fordítani 180 fokkal hogy a hajlás elöre tartson, mert kicsit messze érzem a nyerget a kormánytól. már próbáltam elöre tolni a nyerget, de az se segített.
Szia,
Makky már csinált egy ilyen fordítást, itt egy kép; http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=516&id=16&pp=usrgl&uid=122
üdv s.
@XCode: Én már ezeken túl vagyok :) Állítható stucni, és 50mm-es emelésű kormány :)
@kpityu79: A lényeget természetesen elfelejtettem... Hasonló okokból (nekem is kissé távol esett a kormányrúd) beszereztem egy hátranyúlás nélküli nyeregcsövet. Sajnos nem segített a bajomon. Hiányzott még kb. öt centiméter. Végül mégis csak a kormány körül kellett buherálnom. A villanyakat rövidre vágták, ezen nem tudtam segíteni. Nagyobb emelkedésű, hajlított kormányrudat szereztem be, s kissé hátrahúztam. Most már jó.
@kpityu79: Alighanem valamivel "keményebbnek" érzed majd a nyerget. A cső teherviselő képessége ellenben nem változik.
@XCode: okés, köszi. Gondolom teherbírás szempontjából nem lesz változás.
@kpityu79: Műszaki akadálya vélhetően nincsen, s ha mégis, egy próba eldönti a kérdést.