Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem,hogy hol tudnám beszerezni az avid bb7-es féknyeregre a két pár gumiharangot ami a bowden csatlakozásnál található.Előre is köszönöm a segítséget,illetve ha van valakinek,akkor szívesen megvásárolnám.
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem,hogy hol tudnám beszerezni az avid bb7-es féknyeregre a két pár gumiharangot ami a bowden csatlakozásnál található.Előre is köszönöm a segítséget,illetve ha van valakinek,akkor szívesen megvásárolnám.
@Mr.Cannondale: elvágtam egy v fék fékpipa gumiharangot,az pont jó lett:)alulra pedig rakok majd egy személyautó féknyereg légtelenítő csavar gumis sapkát.
@horika: Max a portól véd.Az meg kit érdekel.Amúgy engem is irritál,mert a felső gumibigyó inkább esztétikailag kéne amúgy szart se ér.Meg mikor már bebowdenezted a féket nem tudod pontosan ráilleszteni a fékre,ezért elrepedt nekem is.
Amúgy én is ilyen mániákus „tökéletes legyen minden a bringámon”elmebeteg vagyok.Ezt ki kell nőni,mert bele lehet kattanni.:) az meg nemszámít,h nincs C.bringád
@Mr.Cannondale: ha nincs jelentősége akkor engem sem érdekel,de köszönöm,hogy eloszlattad az aggodalmam.Köszönöm a meghívót,de lehet,hogy téves,mert nekem nincs cannondale bicajom.:)
De azért ha valaki kilószámra gyűjti lehet érdekel engem is.....na jó mégsem.:)
Minek? Lófaszt se ér.Szeptemberben vettem újonnan a féket oszt szét van repedve mint a szar az enyém is.1hetet bír.Semmi jelentősége sincs. Amúgy.Ha van nekik Probike üzlet Pest