Tehát bármelyik fékkar jó az Avid BB-7 tárcsafékhez ami V-fékhez is? Ehhez a típushoz kell nekem most fékkar.
Tehát bármelyik fékkar jó az Avid BB-7 tárcsafékhez ami V-fékhez is? Ehhez a típushoz kell nekem most fékkar.
@dr.anonimus: nekem a régebbi servo-s lx-el(571) is brutális volt :)
@horika: Fenét. FR5 eléggé ropi, SD SL kar csak egy fokkal jobb mivel hülyére van könnyítve (magnéziumtest, rohadt vékony karok, stb), az SD 7 volt a legjobb. Mindhárommal volt szerencsém gyepálni BB7-est, de eddig a negyedik egy kőnehéz Tektro volt a nyerő.
Több múlik a bowdenházon!! Nem akármilyen erő csiholható ki egy hosszanti szálassal belőle. ebike-on Noname SP néven kapható fillérekért, boltokban BMX bowdenházként vagyonokért.
@Donny:
Mocsok92-nek abban igaza van,hogy természetesen a sajátjával működik a leghatékonyabban,de így sem volt panasz.Majd tegyél fel képet,ha megjött.:)
@mocsok92: Pont az FR-5-öst néztem ki eddig én is magamnak. Akkor maradok is ennél a választásnál. :)
Bármelyik mechanikus fékkarral működik, csak nem mindegy hogy hogy. Ajánlom hozzá az Avid FR-5-ös fékkarját, én is azzal használom, és jónéhány hidraulikus féket megszégyenít :)
@horika: Köszönöm mindenkinek a választ! Igen, írni is akartam neked, hogy a végén megfogattam amit írtál. Elvileg fel is tették postára és most várom.
@Donny: Csak nem összejött a BB7?Én Shimano lx-el és most alivio fékváltóval használom.