melyik féket válasszam ebben az árkategóriában, Freeride, enyhébb DH felhasználásra?
melyik féket válasszam ebben az árkategóriában, Freeride, enyhébb DH felhasználásra?
Köszi a válaszokat, A Magurákról nem sok jót hallottam, Igen próbáltam már Hayest (ACE), az egyáltalán nem jött be a fékkar kialakítás miatt,(ha valami miatt gyengébben fog egy picit) egyszerűen már nem kényelmes, fáj tőle az ujjam. De a kérdés nem arra irányult, hogy ki milyet használ, hanem hogy a felsoroltak közül melyik a legalkalmasabb. köszi
@Thorfinn: BBS-36S Discstop 36S
Magura MT4 De még az MT 2 is tökéletes. Ezekkel a fékbetétekkel. BBS-36S Discstop 36S
Tárcsafék betét. Párban csomagolva. Kompatibilis: Magura MT2, MT4, MT6 és MT8. Szinterezett (elektrosztatikus porszórással érdesített) tárcsafék betét. Különleges minõségû fékbetét: kizárólag nagy terhelés alatt nyújt tökéletes teljesítményt. Nagy hõ hatására fejti ki a legjobb fékhatást. Tökéletes freeride és downhill felhasználásra.
Próáltál már Hayes-t??Ha találsz akkor nevezz be egyre, nekem egy régi Hayes Nine-om van, és nagyon király kis cucc :)
Deore. juicy hajlamos levegősödni az elixir 1 meg alapból siralmas fékhatást nyújt (3ast próbáltam de az egy elemi katasztrófa volt)