Sziasztok! Tudna esetleg valaki véleményt mondani az Avid DB3-asáról? Mert az Elixirekről olvastam de a DB szériáról külföldi fórumokon találtam csak néhány dolgot. Elvileg jobbak ennyit tudok, de hátha tud valaki bővebb infót is.
Sziasztok! Tudna esetleg valaki véleményt mondani az Avid DB3-asáról? Mert az Elixirekről olvastam de a DB szériáról külföldi fórumokon találtam csak néhány dolgot. Elvileg jobbak ennyit tudok, de hátha tud valaki bővebb infót is.
Annyira nem lehet nagy különbség a kettő között, egyik sem csúcskategóriás fék, bár véleményem szerint a db3 egy belépőbb szintű fék, de szerintem egyikkel sem lősz mellé, itt szerintem már izlés és pénz kérdése melyiket veszi az ember...az meg hogy mit írnak fórumokon...sokan szidják itthon is az avidokat, elixireket, bár pl. én is azt használok és pár ismerősöm is, még senki nem panaszkodott rá.
@meridásgaluska: Szia. Volt Shimanom több is, viszont utána vettem egy Elixirt, és nekem mérföldekkel jobban bejött. Ezután gondoltam a DB-re, mert külföldi fórumokon olvastam, hogy kifinomultabb.
Szia! Én nem tudok ahhoz hozzászólni, hogy melyik a jobb, de én a helyedben inkább shimano után nézegetnék.