Sziasztok!
Légtelenítésnél hogy tudom azt beállítani hogy nagyon kint fogjon a fék tehát max 1-2vm húzás és bumm satu. Valamint a pad adjustment beragadt tehát nem tudom kifele tekerni?Tapasztalt már valaki hasonlót?
Sziasztok!
Légtelenítésnél hogy tudom azt beállítani hogy nagyon kint fogjon a fék tehát max 1-2vm húzás és bumm satu. Valamint a pad adjustment beragadt tehát nem tudom kifele tekerni?Tapasztalt már valaki hasonlót?
@agabi: Értem én, hát...kreatív ,,szakma,, a bringaszerelés, találd fel magad, így sajnos nehéz segíteni egy beragadt csavar ügyében, megfogod, aztán kitekered ;-) Annyira annak nem szabadna rászorulni...mert tudtommal nem kell megtépni..sok sikert, ha még azóta nem szedted volna szét.
@bundasalma: Pontosan azt nem tudom kitekerni ahol a fecskendőt kellene csatlakoztatni a fékkaron. Teljesen be van csavarva. Eddig simán tudtam tekerni kézzel is de az uccsó légtelenítés óta megse moccan
Azt a tekerőkét nem tudod kitekerni, amin a légtelenitő furat csavarja is van? Mert ugye légtelenítés előtt azt fullra ki kellene tekerni, van egy ütközési pont,/ bár mág szereltem olyat is, aminek nem volt és fullra szét tudott esni/ odáig kitekered majd légtelenítés után csutkára betekered, elvileg úgy már elég hamar fog blokkolni, ha mégsem kiveszed a kereket és a betéteket a fékkar huzásával közelebb tudod egymáshoz játszani, de az már parás, ha túl közel kerülnek egymáshoz a betétek
@agabi: a fékpofák érnek a tárcsához 2 húzás után, vagy a fékkar fog kint nagyon?