Avid Elixir R fékcsövet szeretnék cserélni mert túl rövid nekem a mostani. Mi kell pontosan a cseréhez ? Ilyenekre gondolok mit pl: roppantógyűrű kompresszió tüske stb.. Esetleg a régi fékcsőről átszerelhető minden az újra ?
Avid Elixir R fékcsövet szeretnék cserélni mert túl rövid nekem a mostani. Mi kell pontosan a cseréhez ? Ilyenekre gondolok mit pl: roppantógyűrű kompresszió tüske stb.. Esetleg a régi fékcsőről átszerelhető minden az újra ?
@Aceusz: Nem tudod átszerelni! Az gyárilag rá van roppantva! Egyik vége bontható csak, mégpedig ami a fékkarnál van. Nekem van egy 123 centi hosszú fékcsövem. Amihez van gyári roppantóm, tüském. Plusz a szerelt végéhez is van tömítésem. http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=157676
légtelenítő szett nekem is van csak DOT kell meg roppantó gyűrű és tüske. A te szetted be mi van ? Ja és akkor a féktesthez ami van csatlakozó akkor azt nyugodtan át lehet szerelni és csak a fékkarnál kell a roppantó gyűrűt és a tüskét felrakni ?
Hali
Kell egy tüske + roppantó gyűrű. Ja meg persze egy hosszabb gyári cső, szerelt véggel. Utána egy légtelenítő szett+ DOT. Egyébként nekem van egy eladó szettem, mindennel együtt!