Azt írják róla, hogy csak Avid fékpofákkal kompatibilis. Ez csak a gyártó kitalációja hogy az ő termékét vegyük meg, vagy tényleg nem jó hozzá más fékpofa?
Azt írják róla, hogy csak Avid fékpofákkal kompatibilis. Ez csak a gyártó kitalációja hogy az ő termékét vegyük meg, vagy tényleg nem jó hozzá más fékpofa?
@andris97: szerintem kevésbé bántja mint egy keményebb keverékű pofa, hisz ez a piros a puhább verziója a Ritchey-nek (a fekete ugyanígy kinéző a keményebb) és mivel maga a pofa azért kopik rendesen, így gondolom a felnit nem nagyon eszi meg. De ez nagyban függ a felni minőségétől!! Nekem DT felnim van, aminek egy kisebb vagyon volt darabja, és nem hiszem, hogy ezt a felnit különösebben bántaná a pofa. De ha mondjuk 5 év alatt megeszi a felnit, akkor egy... addig legalább eszméletlen jó fékerőm volt:)
@andris97: Nemcsak, hogy jobb, de olcsóbb is lenne, mert én kb: 1500Ft-ért vettem párját Ebike-on. Ennek tényleg az egyetlen hátránya, hogy talán látványosabban kopik mint a többi pofa (szürke por a felnin) és talán sűrűbben kell cserélni, de ellenben fékerőben verhetetlen!!!
A kopásról annyit, hogy én eddig 1 szezont húztam le vele, de még1szer ennyit simán bírni fog, pedig nem megyek keveset!
Én a BBB BBS-16T TriStop fékpofát néztem ki hozzá:) Azt mondjátok hogy ez a "piros ricsi" jobb választás lenne?:D
@andris97: Ez egy hülyeség, amit te erről olvastál! Ugyanúgy használható bármilyen más IMBUSZOS V-fék pofával, mint bármelyik másik V-fék. Ha ilyet tervezel venni, akkor csak megnyugtatni tudlak, hogy nagyon jó választás, mert ezért a pénzért újonnan nemigen kapni jobbat.
Viszont ha most csak pofát szeretnél bele venni, akkor "piros Ritchey" :http://www.testbike.hu/velemeny/fekpofa/ritchey-logic-lp?rvid=42566 Ennél eddig nem találkoztam jobb pofával, de részletesen a véleményemben kifejtettem.