Sziasztok! Gondoltam megoszthatnánk az infót... Már kétszer módosították az időpontot, a jelenlegi is kétséges... Nehéz szállást találni... A szervezés nem túl up to date :) Ha valaki tud valami friss hírt, megírhatná.
Sziasztok! Gondoltam megoszthatnánk az infót... Már kétszer módosították az időpontot, a jelenlegi is kétséges... Nehéz szállást találni... A szervezés nem túl up to date :) Ha valaki tud valami friss hírt, megírhatná.
Kis infó hobbikerékpáros szemszögből. A középtáv 28., illetve a hosszútáv 47. kilométerétől kezdődő mászásra rá kell készülni mert nagyon undok módon emelkedik, minden kanyar után tovább-tovább még magasabbra és nem látni a végét. Roppantul rombolja a harci kedvet.
Szerencsére harmadjára is sikerült szállást találni, nem is rosszat, úgyhogy ha elmarad is, elmegyünk mi is :) Ha nem lesz verseny szívesen csatlakozok majd egy pályabejárásra :)
Amit jelenleg lehet tudni az az hogy aug 15-16 (15-én gyerekkupa, 16-án a "nagy" verseny napja). Ha ez az időpont is megfeneklik valami külső behatásra akkor szerintem elmarad, nincs több opció idénre. Ez egy ilyen év sajnos. Szállásügyben hatalmas szívás van idén. A májusit vissza kellett mondanunk, a következő időpontra már majdnem foglaltunk amikor kiderült hogy augusztus 16 lesz, hatalmas szerencse kellett hozzá hogy legyen szabad hely ami megfizethető. Nem könnyű feladat a főszezon közepén szállást keresni. Javasolnám hogy ha más nem megy és messziről jönnétek, keressetek szállást 50-100km-es körzetben akár... 1-2 óra autózás a verseny napján még nem annyira vészes szemben egy 6-7 órással pl. az ország másik sarkából, Szeged környékéről... neveztünk, várjuk. Ha elmarad, akkor is elmegyünk és bejárjuk a pálya nyomvonalát, gurulunk 3 napot a Balcsin...