Belső gumiról kérdések

1-4 (4 hozzászólás)

Elküldve: 2013.08.21. 23:49 Segesdy 

• Segesdy avatar
  • túrázgató/városi harcos
Témaindító hozzászólás:

Helló! Az a problémám, hogy kilyukadt az első kerekem és akarok venni egy belsőt mindenképp, viszont nem tudom, jó e nem-e ezért inkább itt felteszem a kérdésem. Tehát a külsőm az 26x49/52 a belső az 26x 2.0 viszont ilyen belső sehol nem találtam, tehát ezt a 2.0 csak 2.1 vagy nagyobb vagy kisebb mint 2.0. Nem tudom, hogy jó e bele pl a 2.1 es belső. Igazából mit jelöl ez a szám?

Előre is köszi a válaszokat!

Elküldve: 2013.08.22. 21:05 Segesdy 

• Segesdy avatar

Nincs kedvencem, annyira nem ismerem őket, hizs nem régóta van bringám(régebben is votl de igy nem foglalkoztam vele..) Belső mindenképp kelleni fog meg szerintem hátra egy külső is elférne lassan. Így már tudom, hogy mi lesz jó bele, sztem akkor a 2.1 es gumit fogom megvenni és próbálok ebben a 2-3 márkában keresni valami tutit.

Elküldve: 2013.08.22. 10:20 sandorp9 

• sandorp9 avatar

Szia, én csak annyit szeretnék mondani, hogy szerintem a gumin nem szabad spórolni. Nem tudom, hogy van-e kedvenc márkád, de érdemes a jobbik gumit választani. Én a Schwalbe-t vagy a Bontrager-t preferálom (belső és külső).

Elküldve: 2013.08.22. 00:11 XCode 

• XCode avatar
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat
  • Hétköznapi kerékpárosok csapat

@Segesdy: Tömlő esetén az első szám (pl. 26) a kerék átmérője, jelen esetben hüvelykben (1 hüvelyk 25,4 mm). A második szám (pl. 2,1) a gumi szélessége, jelen esetben szintén hüvelykben. A vaskosabb MTB köpenyekbe való tömlő általában 1,75-2,125 hüvelyk szélességi tartományban használható. Az általad megadott köpeny méret (26×49/52) kicsit fura: az átmérő hüvelykben, a szélesség milliméterben van megadva. Lényeg: 49 mm = 1,9 hüvelyk, 52 mm = 2,0 hüvelyk. Ehhez a köpenyhez az 1,75-2,125 tartományban használható tömlő a megfelelő.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!