Születés napom alkalmából csillogó szemekkel, megjelent előttem a szűk családi kör, hogy tudják mennyire szeretek bicajozni: és ők most meglepnének egyel!
Mielőtt még kiugrottam volna a bőrömből örömömből... találjátok ki! Megmutatták a biciklit melyikre gondoltak.
Jó, elmentünk, megnéztük. Azt történt amire számítottam: találtam volna magamnak kényelmes biciklit, konkrétan 15 perc alatt, csak az egy majdnem 200 ezres KTM volt. Nem az a 100.000ft körüli, amit ők kinéztek nekem. A KTM isteni volt, a másikat pedig (lehet, hogy én vagyok elfogult), de nem is biztos, hogy lecseréltem volna az én Régi Német gépemre.
Ti mit tennétek:
Feleljek meg az elvárásoknak: és hozassam el azt a bringát, amit ők kinéztek. (Ez lett volna a boldog befejezés)
Mondjam azt, hogy inkább a meglévőt akarom felújítani. (Kattantnak néztek, mit ragaszkodok, ahhoz a régihez)
Hozzasam el a szép kis KTM-et. :) (Húzták a szájukat milyen finnyás p.csa vagyok, hogy 100 alatt már nem is találok)
Kérjek időt! (Azt mondták nincs idejük, ha nem döntök most, elköltik másra a pénzt)
Hagyjam az egészet a fenébe, ha nem értik meg, hogy nem találok 2 nap alatt 100 körül biciklit!
Ti mit választanátok?