Mit szóltok ahhoz az ötlethez, hogy a bringába a bele való első teló helyett egy motorba való első telót raknak bele? Öngyilkosjelölteknek ajánlott inkább, azaz eleve bukott az ötlet? Vagy össze lehet hozni a dolgot?
Mit szóltok ahhoz az ötlethez, hogy a bringába a bele való első teló helyett egy motorba való első telót raknak bele? Öngyilkosjelölteknek ajánlott inkább, azaz eleve bukott az ötlet? Vagy össze lehet hozni a dolgot?
@pakesz75: én is erre jutottam :D Majd ha nagyon unatkozok és lesz rá való akkor építgetek XD De inkább nekiállok lefesteni előbb a cangám...
@terminator: Egyszer láttam egy épített chopper bicót, hát mit mondjak a látványtól majdnem leszédültem az enyémről :D Duplavállas motor teló elöl+motor kerék(szerintem), na meg hátul egy autó kerék(vagy olyasmi).....szoval vannak érdekes dolgok :D
@Mice: :)Technikailag kivitelezhető kurva nagy baromság ...röviden!
@Mice: ok akkor egyszer mi ketten összehozzuk:) ha sok időm meg pénzem lesz akkor nekilátunk:)
MZ duplavállas teló....tiszta RS BOXXER
@terminator: amúgy csak egy kósza ötlet volt, de nem a mostani biciklibe akartam berakni, hanem építeni valami szörnyet. De aztán úgy döntöttem hagyom a dolgot.
Hy! Eszedbe se jusson ilyen.:) c*#ányoknak láttam már acél vázba amúgy. Fizikailag biztos össze lehet hozni,de egy 30kg-s teló egy 1,5kg-s vázat úgy el tör mint a szar elöb utóbb.Már eleve az erőkar miatt is.
Ellenben én már gondolkoztan acélból hegedztett MZ telós dh lesikló gépben:)
a HOPE fékgyár befosna az MZ ETZ féknyeregtől. Na üdv
@Mice: Állítólag a vastelepen is vannak használható teleszkópok ha olcsón akarod megúszni
@Nitronaut: dolgoznék, ha lenne hol. De ez csak egy ötlet volt, ez a motor telós dolog, egyenlőre megnézem mi a baja a mostaninak :)
@Mice: kinek mi az olcsó, mennyi a kereted? Tanuló vagy vagy már dolgozol?
Ilyen fajta problémám is volt már. Kaptam egy telót,hogy csináljam meg "korommal volt megtöltve a keménység miatt -.-" Szét kaptam, kitakaritottam WD40 - el befújtam és mol zsírral bekentem. Mintha új lenne !!!!
@arni920330: Ez no problem :D az a bajom erre nincsenek dombok :) Amúgy a jelenlegi telóval is rohadt merev, igaz nm mindig, de mivel elég régi a cucc néha úgy bekeményedik nem tudok vele mi kezdeni, olyan mintha merev villás lenne....
Nagyon merev lesz a bicó. dombon se lesz valami kellemes vele feltekerni .
@arni920330: Gondoltam úgysem nagyon ugrabugrálok, "földhöz ragadt" ember lévén, de a telóm kezd meghalni, és olcsó megoldás kell, gondoltam kipróbálom :D Simson telóra gondoltam én is...
Én már raktam össze ezelött pár éve! simson teló simson kerékkel brutális nehéz!!! mivel a kerékbe alapból bent van a dob fék esélytelen vele ugratni, esetleg a bicó hátulja emelkedik meg, de az első majdnem,hogycsak marad a földön. De sok szerencsét kívánok az építgetéshez 'jó szabad idő elfoglaltság :D
@Molylepke: arra én is :) De ha össze lehet hozni eskü megcsinálom :D
@Molylepke: Már láttam egyébként, szoktak ilyen sufni tuning megoldásokat kitalálni :) Egyébként külsőre brutál nagyon :D Csak az a hátránya h rohadt nehéz lesz az eleje tőle a bicónak, így pl egy ugratás utáni érkezésnél hamar fejreállhat az ember vele.