Hali! Az lenne a kérdésem, hogy milyen biciklis webshop-ról érdemes rendelni? Olyan oldalakat ajánljatok plíz ahol minden van!
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy milyen biciklis webshop-ról érdemes rendelni? Olyan oldalakat ajánljatok plíz ahol minden van!
Kerékpár webshop-rol valakinek van valamilyen véleménye? Bike vagy az alkatrészek jó álapotban érkeztek meg vagy sem és mennyi idő volt a kiszállítás?
Kerékpár webshop-rol valaki tud mondani valamit? Ha valaki tud mondani valamit azt előre is meg köszönném. ilyenek érdekelnek pl (a cucok jó állapotba jöttek meg, és kb menyi idő a kiszálitás?)
Találtam egy nagyon jó oldalt.Szinte kivétel nélkül minden megtalálható. http://www.bikeunit.de
Hát nekem a Bikemarket nagyon bejött most már szinte ha kell valami cucc csak onnan rendelek, régebben rendeltem ebikeról is de ott nem olyan nagy a választék meg még a bikediszkont se olyan rossz viszont egyszer amikor onnan rendeltem, 3 hétig kellett várnom a megrendelt termékre!!! :D
chinrectioncycles.com rowerowy.pl vagy com nem tudom ebike.hu bikemarket.hu ecobike.hu bemp.hu bike verlvartbmx.com harleeshop.hu og stbstb
@rbence: ebike.hu-n sosincs árú, velvart-on meg nincs az ami nekem kell
ebike.hu,velvartkerekpar.hu,velvartbmx.hu attól függ,hogy mihez kell
@Benyyyxxx: olyan oldal nincs ahol kivétel nélkül mindent megtalálsz.legalábbis én még nem találkoztam ilyennel,de jó is lenne :D