Sziasztok A segítségeteket szeretném kérni építés területen. Azonnal nem tudnék sok pénzt költeni bicajra és nem igazán van olyan ami tetszene ezért építenék egy sajátot apránként. Tudom nem könnyű dolog főleg úgy hogy nem értek hozzá, de ezért kérném a segítségeteket pontosan abban, hogy milyen alkatrészeket érdemes vásárolni. A végső cél egy szög egyszerű street bringa lenne ami elbírná a 100kg os súlyomat és kényelmes a 187cm-es magasságomhoz. Terepre nem tervezem használni max annyira hogy 1-1 parkon a városban gond nélkül átvágjak, ugrálni pláne nem akarok az évek alatt eltorzult testem nem kívánja már, persze pár lépcsőfok vagy patka ne jelentsen gondot a gépnek. Szóval a lényeg hogy kéne nekem egy pontosabb lista az összes alkatrészről ami szükséges volna és hogy mit nem szabad használtan venni, igy meg tudom nézni konkrétan őket és képben lennék hogy mire is van szükségem. Persze az árakat meg a részleteket kiderítem én.
A vázra azért esett a választásom mert bitang jól néz ki és nagyon tetszenek a rá épített gépek, negativumot pedig keveset olvastam de csak a váz rövid mivolta zavar. Nem tudom a gyakorlatban mennyire lenne kényelmes...
Amit szeretnék az egy egyszerű hátsó váltó és persze egy hátsó tárcsafék. Semmi más nem kellene nekem rá.
Bocsi egy kicsit hosszúra sikerült, ha valaki tudna segíteni a listával esetleg tanácsot adni miben gondolkodom rosszul vagy ilyesmi nagyon hálás lennék!
Köszi előre is!