@Benyyyxxx: Izlések és pofonok. Bár a hétköznapi életben nem hordok kesztyűt, mert szerintem meg az értelmetlen az esetek nagy részében (számomra), azért akad pár kesztyűm itthon (innen-onnan kaptam, rám maradt). Ezek sok mindenre jók, de bringázni egyik sem az igazi. Amelyik kellően meleg, az vastag, és fordítva. Persze léteznek jó anyagból készült vékony(abb), de meleg kesztyűk, csak itt meg sokszor a minőséget, és a márkát elég vastagon meg kell fizetni. Azért szeretném hinni, hogy normális áron is akad használható darab:) Nem ragaszkodok a bringás kesztyűhöz, egyesek szerint ezek azért sem túl megfelelőek, mert többnyire az olaszok csinálják, ott meg más a tél. Mondjuk szerintem van jó bringás kesztyű azért, inkább az a kérdés az olcsóbbak közül melyik az. A webáruházakban mindegyikhez szinte szóról-szóra ugyanaz a sablonduma van írva, hogy meleg, szélálló... stb. Ahol eddig kérdeztem akár bringás, akár túraboltban, igazán sehol sem tudtak érdemben segíteni, és itt még pénzről nem is volt szó. Lehet, hogy senki nem teker közülük télen? Viszont amikor a tulajdonságok között azt olvasom, hogy hímzett XY logó, na olyankor kerülget a méreg. Ez teszi ki legalább az ár felét. Ez a része engem baromira nem érdekel nyári cuccnál sem, télen meg amúgy sem sokan jönnek szembe. Nem divatbemutatóra megyek.
A síkesztyűről elhiszem, hogy az olcsó is meleg, csak vastag is többnyire, ezért próbálok a többiek tapasztalatai alapján keresni egy számomra elfogadható megoldást.