Ennel a villanal ez a kormány torne,repedne,hajolna-e nagyon gyenge Streeten? Ilyeneknel hogy bunnyhop 20cm, footjam, tiregrab, manual...?
Ennel a villanal ez a kormány torne,repedne,hajolna-e nagyon gyenge Streeten? Ilyeneknel hogy bunnyhop 20cm, footjam, tiregrab, manual...?
@Vajda Attila: ha merevnél maradsz akk Ns district...én is ilyet használok, ha teló akkor meg kérdezd Spank kolegánkat :) én személy szerint streetre csak merevet ajánlanák...nincs vele para mint pl: olajcsere szimmeringek visszaút hiba stb.....
@Ns-Biker87: értem, Köszi hogy segítettél, azért kérdezem mert valakik szerint bírná valaki szerint nem... Te teleszkópnál mit ajánlanl? Természetesen ami egy árba lenne ezzel a villával!!
@Vajda Attila: merev vellával felejtő az alu kormány! nincs rugóút ami elnyeli a nagyobb erőhatásokat... az alu ridegebb anyak ezért inkább törik, elentétben az acéllal pl ns district, az max ha nagyot kap akk hajlik, és akk van ideje cserélni...az alunál meg meglepődés van amikor törik és persze lehet sérülés s ebből.....pl beléd áll a kormány . nem játék..nem véletlen vannak a tervezők.....mindent valamihez ajánlanak. boltba járni jó a te szetted is, csak ha ugrálsz akk számolj azzal h el fog fáradni a kormány..és azt nem tod kiszámolni mikor.....sajna!
ennyitol semmi baja nem lesz:D de a te bicajodba teledzkop kene