Hy! ha Valaki megtudná mondani nekem h hogyan tudom a hangját növelni a bts hc pro single agynak,azt megköszönném! a kulcskarikás megoldás érdekelne, részletes leírással! Üdv
Hy! ha Valaki megtudná mondani nekem h hogyan tudom a hangját növelni a bts hc pro single agynak,azt megköszönném! a kulcskarikás megoldás érdekelne, részletes leírással! Üdv
nekem is volt ilyen agyam, én így csináltam elejétől: a kazetta felőli két csavard lecsavarod és leszeded azt a kis porvédőt, látod a csapit és két szélén lesz két kis bevágás amit ha lapos csavarhúzóval és kalapáccsal oldalirányba elkezded ütni (fordított menetes) akkor kijön és lelehet húzni a kazettát(vigyázz a sok kis golyóra) meglátod a kalapácsokat. Sztm a kulcskarika nem jó mert ennek sokkal nagyobb átmérőjű a kazettája mint pl egy drivernek szal akkora nagy és vékony kulcskarikát nem találsz. Ezért én damillal jópárszor áttekertem a gyári rugót (20as volt asszem) és ez ugye feszítette a kalapácsokat és sokkal jobb hangja lett, meg persze fullosan zsírtalanítsd, aztán össze dobod és ennyi. hojrá :D