Párat fordul...jó a hangja is,de megszorul a kazettatest sajna! mit kéne tegyek vele azon kívül h kidobom?!
Párat fordul...jó a hangja is,de megszorul a kazettatest sajna! mit kéne tegyek vele azon kívül h kidobom?!
sziasztok nekem lenne egy olyan problémám egy ennél az agynál a tengelyen lenyalódott a menet :( és hol tudok hozzá rendelni egy újat ? A segítséget előre is köszönöm !
@bence9753: Akk kukázz egyet valahonnan :) szerviz stb.....abból lehet nyerni golyókat is meg alátétet is
@bence9753: Hy! ahogy mondod-betekeri magát a kazitest, de én szétkaptam egy másik agyat...Shimano-t..abba vt akkora kis alátét (az a gecivékonyka) Azt beraktam a bts-be...jól meghuztam h ne lötyögjön,de ne is szoruljon...azt azóta fasza jó lett!!
nekem is megszorul az a sz*r -.- de rájöttem h mi a gond. betkeri magát kazettatest rögzítő -.- egy alátét és megvan oldva...de mivel nagyonritka hozzá a cucc, és csapágyboltba sincs(!!!) esztergálni kellett hozzá....de nagyonidegesítőőőő
@DenPatrik: ém faszán összeraktam..forog reteszel...csak egy idö után megszorul.. betekeri magát a kazettatest rögzitö ....de lehet teszek elá egy alátétet h ne tudjon annyira betekeredni....vagy meg pontozom hegesztve minibe
habár ezzel nem sokat segítek,de haveromnak is megszorult 1 BTS kazettás agya,ez kónuszos volt,totál szétbontotta a kazettát,de nemtudta összerakni 1 rugó miatt,ami kugrott a helyéről,elvileg megvan h kellene ezt megoldani,de ebbe most nemmegyek bele,mert elvileg 1 célszerszám kell hozzá