Nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen, kinézetre a BTS jobban tetszik,de sokan írják,hogy zajos meg nem csapágyazott,meg hogy feszíthetne jobban,Guide box nál meg dícsérik,hogy sosem esik le a lánc,meg jól feszít.Melyik a jobb ?
Nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen, kinézetre a BTS jobban tetszik,de sokan írják,hogy zajos meg nem csapágyazott,meg hogy feszíthetne jobban,Guide box nál meg dícsérik,hogy sosem esik le a lánc,meg jól feszít.Melyik a jobb ?
@Stifler1996: Nekem is kilences sorom van, de nekem beleér :S. igazából szervízben tették fel, állították be.Ezek szerint nem jól.Ha leírnád,h te miként-hogyan lőtted be, azt megköszönném:)
@rookie97: superstar plasma http://superstar.tibolts.co.uk/index.php?cPath=56&osCsid=501ightnao9npr80lvind3k1b6
Hát nem tudom miért nem tudjátok beállítani rendesen, de én 9-es sorral (28-11) megyek és használom a végállásokat is és sehol sem ér bele. 5 perc alatt ezt gyönyörűen be lehet állítani...
@drummerdevil: ez ilyen ez ellen nem tudsz mit tenni. Amelyik sebességet többször használod arra lődd be a vezetőt. Nekem nyolcas sorom van sosem váltok hármas fölé illetve hetes alá. Én úgy állítom be a terelőt, hogy egyenes láncvonalnál legyen frankó.
Sziasztok!
Nekem Truva boxguide-om van, és alacsony áttételnél, beleér a láncom a láncvezető oldalfalába:S ezt hogyan lehet kivédeni? már arra is gondoltam,h a középen található alátétet kisebbre cserélem.
de ha nem is a fórumon keresel mert lusta vagy rá. de elolvastad a véleményeket a termékről... ott van egy olyan fül hogy: "termékfórum". majd hogy ki nem bassza az ember szemét...
szerintem meg máskor nézz jobban körül mert egy full fölösleges témát nyitottál. nem vagyok admin de az ilyenek picsáját úgy szétrugnám :D http://forum.testbike.hu/topic/truvativ-boxguide-vagy-bts-hc-pro-888 itt van, ugyanez a kérdés
Nekem bts van, eddig egy szezon alatt egyszer esett le a láncom vele (máig nem értem, hogy történhetett) Egy picivel nagyobbra fúrtam a görgőn lévő lyukat és két csapágyat tettem be egymás mellé egy kis rést hagyva a kettő között a zsírnak. Szóval a csapágyazása nem probléma, mert olcsón orvosolható és szerintem egy elég fasza kis terelő.