bts hc pro vs NS Bikes Coaster SS ne töröljétek!!!mer végül is terv is... na annyi a kérdés hogy melyik a hangosabb és erösebbb meg hát nyilván melyik jobb... akik nem értenek hozá azok ne is szóljanak mert tudom hogy ár alapján ítélik meg...
bts hc pro vs NS Bikes Coaster SS ne töröljétek!!!mer végül is terv is... na annyi a kérdés hogy melyik a hangosabb és erösebbb meg hát nyilván melyik jobb... akik nem értenek hozá azok ne is szóljanak mert tudom hogy ár alapján ítélik meg...
@spank309: figyu,én speciel szeretem ha van visszajelzés az agy felöl....párat már lwkukáztam,amit menet közbe nem lehetett hallani amikor darált...na ! ezért kell h halljam ahangját! amugy meg a 14-15 évhez adjál hozzá még 10 évet mert nem anyuci pici fia vagyok... a trükkökben meg ne félts.... üdv
@Rehus Attila: De miért? miért jó az hogy hangos? nem azzal kell menőzni bmeg h hú de hangos az agyam hanem h milyen trükköt tudsz esetleg... komolyan már lerágnak ezek az emberek akik itt vannak meg a sok kis 10-15 éves kölyök...
nekem volt mindkettő egy időben...hát igzat megvallva az ns jóvalkönnyebb a furt tengely miatt, de a csapágyak jóval kisebbek benne mint a bts-ben. véleményem szerint a bts nehezebb, de erősebb.
Valaki nem tudja esetleg hogy bts hc single agynak a zsyrkitörlésen kívül hogyan tom a hangját növelni? Van vmi kulcskarikás megoldás de azt nem vágom hova kell beletenni....
@krisztian0303: http://bikediszkont.hu/details.php?id=2803
ezt ajánlom de ha van pénzed akkor ami nekem van kerékszett az még jobb esetleg
Heló! és nekem tudnátok segíteni? felnit és agyat akarok venni. vagy NS Trailmaster vagy Halo Sas felni. az agy NS Primary single vagy Halo DJD BD. street-dirt-park os vagyok
gyűjtögess valami olyasmi agyra mint foxi-é... az alatt felesleges is venned...
ha azt nézed veszel most 15e-ért egy agyat meg jövőre megint... hát az már 30e és ha gyűjtögettél volna a 30e nem a kukába végezte volna..
lehet az elite sokkal drágább nem néztem utána csak most utólag jutott az eszembe..
nekem bts volt haveromnak ns coaster a bts sokkal masszívabb és erősebb is az ns mivel racsnis jóval rosszabb mivel a bts kazettás annyira nem hangos de gyárilag a zsírt kitörlöd belőle ak hangosabb lesz de sosem lesz nagyon hangos és gondolom te se akarsz venni 1 ns-t ami racsnis amikor a bts még sokkal olcsóbb is és tovább is bírja de ha ns-t tudnál venni akkor nézd meg még a bts hc elitet
@ocsika96: van vmi elsőagyam egy primo n4 perem nélküli az van befűzve most épp.
@Zeero: hát ja csak mondom új dolog az egész még megkel szoknom
@pepsyyy: nem csak egyszerűbb, gyorsabb, hanem konkrétan oda való...
és valami hasonló agyat tud valaki 15körül 36 küllősbe? @dehecked:van valami első agyad???
@pepsyyy: ja tényleg van fórum... jó leeset csak új dolog ... most már m1
@dehecked: hát jó csak szar idő van :/ majd nyáron megyünk homokozóba buszon meg pampognak...
ezek közül egyiket se vegyél. de ha kitolod egyszer a képed az utcára is lehet h tudnánk segíteni h mi az ami jó ár/érték aránnyal bír.
@BalageUMF: hát azért kérdezem metr ezeket nem ismerem nemmásért kérdeztem!
na most akkor amit te írtál az a legnagyobb hülyeség...
az ns racsnis míg a bts kazettás... csupaszon nézve kazetta test vs semmi, gondolhatod melyik a hangosabb... de hinném kazettatestél lenne hangosabb racsni...