Érdeklődnék, hogy volt-e már valamilyen tapasztalata a Btwin kesztyűkkel.Szeretnék venni téli-átmeneti kesztyűt, és a btwinn-ekből néztem 2 fajtát. Az 500-as télit, és a 700 nyárit. Jó, vagy rossz tapasztalat is jöhet.
Érdeklődnék, hogy volt-e már valamilyen tapasztalata a Btwin kesztyűkkel.Szeretnék venni téli-átmeneti kesztyűt, és a btwinn-ekből néztem 2 fajtát. Az 500-as télit, és a 700 nyárit. Jó, vagy rossz tapasztalat is jöhet.
@pdenes: Szia. Az lenne még a kérdésem, hogy ezek a kesztyük, amiket probáltál, azok nyultak, vagy össze mentek idövel? Tapasztaltad valamelyiket? Azért érdeklödök erröl, mert ha veszek egy jó méretüt, és annak használat közben változik a nagysága, erre hogy készüljek.
Nekem két Dekás kesztyűm is van, egy szürke nyári, meg egy fekete őszi (bár télen is azt használtam), mindkettővel elégedett vagyok. Jól bírják a használatot, főleg ha azt veszem, hogy mindkettő elég belépőszintű, nem a drágább modellek közül választottam. Ez az 500-as téli amit te is említettél viszont tetszik, lehet én is beruházok egyre.