hol van a Gyár?illetve az 5 éves bringák a boltban ,ég mindig teljes áron vannak,mi ennek az oka?
hol van a Gyár?illetve az 5 éves bringák a boltban ,ég mindig teljes áron vannak,mi ennek az oka?
@Rainy: Én nem akarom lejáratni az 5 éve teliáras btwint(Voyager 200.000ft-környéki árral,s 2009-e cucokkal) áruló boltot,mert abból baj is lehetne,de van ilyen
@joker1975: A B'twin egy francia márka. Bár úgymond függetlenként indult, azonnal szerződött a szintén akkoriban alakult Decathlonnal. A gyár és fejlesztőkozpont Lille-ben van. Majdnem 200 embernek ad munkát. 300 000 darab bicikli készül egy évben. De, valójában annak is örülhetünk, hogy a váz ott készül, néhány kiegészítővel. Általában, mint más biciklikészítők, Ők is sok helyről ( Kína, Taiwan, Szingapúr,stb.) szerzik be az alkatrészeket. Az internet csodákra képes! ;-)
@joker1975: nem tudom melyik boltról van szó, de amerre én jártam mindenhol idei modellek vannak :) 1-2 régebbit találni leárazva
@joker1975: Az, hogy az adott bolt nem rendel újabb modelleket és abban bízik, hogy a régit elviszik telejes áron :) reklamálj és ha akarsz rendeltess velük újabbat :)