Boldog sikerekben gazdag új évet kívánok nektek.
Boldog sikerekben gazdag új évet kívánok nektek.
A közvetlen importőr árát ömlesztve tárolja. Az Iqos dohányfűtési rendszere kedvező áron alternatívája a klasszikus cigarettának. A HEETS iqos dohányfűtési rendszerei már meghódították a világpiacokat, és hivatalosan is több mint 47 országban értékesítik őket. Az ilyen ízek nagykereskedelmi stílusát kínáljuk Heets Amber, Sárga, HEETS Turquoise, HEETS lila, HEETS bronz, HEETS Green Zing. Az ízek jellemzői: A Heets Bronze Label egy puha, illatos keverék a kakaó és a szárított gyümölcs könnyű jegyzeteivel. A 10 csomag blokkjában. Heets Purple Label - frissítő mentol íze könnyű gyümölcs- és bogyós jegyekkel. Stick Heets dohány az IQOS Parlament Amber Label - klasszikus gazdag íze. Heets Green Zing - IQOS-hoz használható matricák. Ez egy lágy illatos keverék a mész könnyű jegyzeteivel. A 10 csomag blokkjában. Heets Turquoise Label - frissítő mentol íz. Az IQOS Parlament sárga címkéje - klasszikus könnyű íz. Rugalmas árpolitika Nagykereskedelem 500 blokkból - $ 10, 500-9 dollárból, 1000-8 dollárból. Ukrajna területéről a közelben és messze külföldre szállítjuk a DHL Express nemzetközi fuvarozó céget. telefon; +380941296767 Andrew VIBER; +380941296767 Telegram: +380941296767 Videó https://youtu.be/PqIbCsKVUCg Teljes körű és árak a honlapunkon: http://stick-heets.com/
@Procolus: B.Ú.É.K., mindenki biciklizzen jó sokat idén is! Had nyúljon a lánc!!!
Buék minden kerékpárosnak. Krivánok 2019-re is sok szabadidőt és napos időjárást minden hobbi és profi kerékpárosnak.
Boldog új évet mindenkinek! Ha már létrejött ez a topik, osszuk meg egymással, kinek mi sikerült idén a kitűzött célok közül, voltak-e célok? Én 5534km-rel zártam az idei évet a montimmal. 6000 volt a kitűzött cél, hát majdnem összejött. Az őszi mártélyi maratonon elindultam, 3. helyezést értem el a korcsoportomban, összetettben 4. Persze így is mesze vagyok még egy normális erőnléttől de mégis örültem mint a majom a farkának :)