Nagyon jól néz ki. Én is gondolkodtam egy ilyen vázon, de félek is tőle, mert most próbálgattam először időfutam pozícióban tekerni, és valóban...sok idő kelhet hozzá, míg megszokja az ember. Én most egy T1000-re épülő szetten fogom fok-fozozatosan megpróbálni ezt a pozíciót tökéletesíteni, mégpedig úgy hogy - mivel ennek lehet állítani (ha csak nem vágom túl rövidre a villanyakat) a kormány magasságát - fokozatosan edzésről edzésre fogom lejjebb engedni egészen a max.mínusz 7cm-ig. Az talán az én 162cm-es magasságomhoz jó lesz. Természetesen ennek még csak az alkatrészei vannak meg....össze kell még szerelni. (A C-12 Carme-ról egyenlőre- csupán a saját érdekemben hozzád hasonlóan - lebeszéltek.) Érdekelne a véleményed, mint tapasztalt versenyző! Mire kell vigyázni egy ilyen időfutam bringával való tekeréskor? Mennyire merev a váz? Mekkora úthibákat visel el - vagy inkább a lovasa -egy mezőny bringához képest? A max.1 óra tekerést meg lehet-e szokni egy kisebb kanyarokkal tarkított síkon forgalommentes helyen. (aszfaltozott öltés korona) Jó ötlet-e a megszokás miatt fokozatos kormánymagasság csökkentés? Előre is köszi az infót!