Cannondale Quick CX 2 2014 megér 280.000-at?

1-7 (7 hozzászólás)

Elküldve: 2014.03.21. 18:15 buch7 

• buch7 avatar
  • sima XC-s
Témaindító hozzászólás:

Megér ez a trekking (fitness) 280.000-at? Cannondale Quick CX 2 2014. Ez a felszereltség ennyiért jónak számít vagy nem?

Melyek a gyenge pontok rajta ha vannak? (mondjuk nekem kapásból szemet szúrt a Kenda gumi)

http://mali.hu/hu/trekking/cannondale/2336-quick-cx-2-2014

Adatok:

Kategória: Városi és szabadidő Modell: CM2077(size)01 Váz: Optimized 6061 alumínium Szín: Jet Black, w/Mariner Blue, Race Red and 40 Blue Accents, Gloss Villa: RST Neon Pro 1.5", TNL lockout, 50mm Hajtókar: Shimano M431, 48/36/26 Váltókarok: Shimano Alivio Első váltó: Shimano Acera Hátsóaváltó: Shimano Deore Felnik: Element C3 CX Gumik: Kenda Happy Medium, 700x35c Fékek: Shimano M395 tárcsafék, 160/160mm Fékkarok: Shimano M395 Méretek: MD, LG, XL,

Elküldve: 2014.03.22. 20:49 buch7 

• buch7 avatar
  • sima XC-s

pedig a Cannondale csak a sokadik helyezett nálam. ha nem lenne a pénz kérdés, akkor Bianchi, Cervelo, vagy KTM lenne. Vagy Bottecchia

Az egy nagyon különleges élmény ha az ember egy CD-nek a tulajdonosa :) @veszigeri:

Elküldve: 2014.03.21. 22:17 veszigeri 

• veszigeri avatar
  • sima XC-s
  • Hegyikerékpárosok csapat
  • Hegyikerékpárosok csapat

@buch7: Hát, ha át akarod érezni a Cannondale érzést akkor mindenképpen vedd meg :) Az egy nagyon különleges élmény ha az ember egy CD-nek a tulajdonosa :)

Viszont a Cannondale sosem volt a legjobb az ár/érték kategóriában, hisz hihetetlen értéket és minőséget adnak, de hihetetlen magas áron :) Szóval van ennél sokkal jobb vétel is, mert ez irreálisan drága, de az akkor nem Cannondale lesz :)

Elküldve: 2014.03.21. 21:03 Gege 

• Gege avatar
  • DH/Freeride arc

@buch7: Nem hirdetés képpen, de barátomnak eladó a Badboya. 622 kerekekkel, Fatty villával Nexus agyváltóval, Formula fékekkel. Ha érdekel, akkor megadom a számát.

Elküldve: 2014.03.21. 21:01 Gege 

• Gege avatar
  • DH/Freeride arc

@buch7: Teljesen felejtsd el! Én pedig nagy Cannondale buzi vagyok, de ezt nem szabad megvenni, ezt szervizesként mondom! Ember nem lesz aki ezt a kereket pl kicentirozza neked. Illetve az előttem szolóknak tudok igazat adni. drága a tudásához képest. Sajnos C'dale-t ennyiért nem szabad/lehet venni :S

Elküldve: 2014.03.21. 19:07 Knight_ 

• Knight_ avatar
  • túrázgató/városi harcos

Szerintem sem éri meg. Bár nekem ez a kategória is homályos. Mitől lesz ez jobb egy XC montinál? Arra is lehet ilyen ilyen köpenyt rakni, nem? :D

Elküldve: 2014.03.21. 18:21 perelli 

• perelli avatar
  • túrázgató/városi harcos
  • Cross trekking csapat
  • Cross trekking csapat

Szerintem egyáltalán nem éri meg. Acera meg Alivio cuccok vannak rajta, RST Neont se dicsérik. Tesóm Orbeája jóval olcsóbb volt 2013-as, akkor azévi 3x10 Full Deore, még XT is, felszereltséggel. És nem gondolnám, hogy olcsón vette 15 %-os előrendelési akcióban. 280-ért full XT-s, NCX-E telós trekkingeket lehet kapni akcióban.

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!