@kpityu79: Szerintem már a 12 000 forintos Gepida márkanév alatt forgalmazott távol-keleti terméknek is jónak kéne lennie. Még rovarhálója is van. Túlzásokba csak akkor érdemes esni, ha már minden alkatrész olyan a biciklin, ahogy elképzeled. A sisakok legfontosabb tulajdonsága, a biztonság, nem árfüggő szokott lenni. A Következő szint a kényelem, majd a szellőzés (ezt a legtöbb gyártó azért jól megoldja) ami viszont felhasználási terület függő is, és amitől 3x, 4x, 5x annyiba kerül egy sisak az a design, a márkanév, a súly, meg az a néhány okos ötlet, amit egyik-másik gyártó kitalál (mondjuk ebben pont jó a Casco). Egyébként ez utóbbi jobban tetszik, mint a Gepida, de nem adnék háromszor annyit érte. Nekem egy 16 000 forintos ABUS-om van. Már ott is szívtam egy kicsit a fogam. Csakhogy a régebbi B'twin-em nagyon passzos volt (61 cm). Ez nyáron sosem zavart, de sapkával alatta már nyomott. Az ABUS S-Cension meg "csak" 62-es, de tökéletes a fejformámra https://www.abus.com/eng/Mobile-Security/Bike-Safety-and-Security/Helmets/Allround/S-Cension/(variant)/13218 . Viszont egy picit rosszabbul szellőzik, bár ezzel nincs gondom. Én amúgy is tudok izzadni a fejem búbján is, ha megtekerem. Felpróbáltam egy csomó sisakot, mikor emellett döntöttem. Egy Northwave nagyon tetszett, de hiába volt 62-es abszolúte kényelmetlen volt.