Sziasztok!
Első és hátsó lámpa vásárlása előtt állok, és segítséget, véleményeket szeretnék kérni. Kinéztem a webshopok választékában a Cateye HL-EL320 típusú első és a Cateye TL-LD150 típusú hátsó lámpát. A hátsó lámpa az szinte biztos, hogy ez lenne, mert csak jókat olvastam róla itt. Viszont a HL-EL320 nem győzött meg teljesen, bár specifikációja és a jelenleg elérhető 5300 Ft-os akciós ára alapján talán elég kedvező ár/érték arányú. De olvastam róla olyat, hogy a fénye túlságosan fókuszált, és hogy a leírásokban szereplő 1000 kandelához képest jóval gyengébb a fénye, úgymond csalódás. Sokat keresgéltem neten, hátha találok első lámpákról használható teszteket, de nem igazán vannak. Nagyon nehéz a különféle márkák és típusok összehasonlítása, így a választás is.
Ezért szeretném kérni, hogy írjatok ezzel kapcsolatban véleményeket, tapasztalatokat. Esetleg valaki tudna feltenni képet arról, hogy milyen a HL-EL320 fénye?
Persze más típus vagy más márka is szóba jöhet, de árban ennél többet nem szívesen szánnék rá. MTB-on használnám, elsősorban kivilágítatlan úton, teljesen sötétben.
Előre is köszönöm!