Halihó!
Valaki tudja esetleg, hogy elemcsere esetén visszaállítható e a megtett kilóméter (ODO), vagy inkább keressek olyan modelt amivel ezt meg lehet tenni? Esetleg milyen órát ajánlanátok?
Halihó!
Valaki tudja esetleg, hogy elemcsere esetén visszaállítható e a megtett kilóméter (ODO), vagy inkább keressek olyan modelt amivel ezt meg lehet tenni? Esetleg milyen órát ajánlanátok?
@Knight_: Elég részletes az utmutató,de erre pont nem tér ki sajna. :(
@Estván: Vannak óraák ,amik vagy megjegyzik, vagy lehetőséget adnak arra, hogy elemcsere esetén beird az odo-t ,ha akarod. Igazából ez a fő kérdés ennél az óránál is.
@Estván: Az én régi VDO órámon simán be lehet újra állítani. Meg kell nézni a használatit, hátha tudja ez is. Ha nem, akkor marad a maximális kerékátmérő beállítása és egy fúróba fogott mágnes :D.
@norman81: Azt hiszem, maximum úgy, ha tekersz bele ugyanannyit. :) Ha elemcserekor törlődik minden adat, akkor honnan lehetne visszaállítani?
@Estván: Az elem kivételekor "elfelejti" a benne lévő adatokat. Mindent újra be kell állítani. Ez természetes, nem nagy ügy, de az ODO-t visssza lehet e állítani? Lassan elemcserés lesz. Nekem most lesz 3 éves és sajna már egy ideje halványodik.
@norman81: Az elem kivételekor "elfelejti" a benne lévő adatokat. Mindent újra be kell állítani.
Ha annyira fontos, akkor pl. szezon végén felírhatod az állást, és utána nullázhatsz. Egyébként egy elemmel relatíve sokáig elmegy, nekem ami most van benne, már 6. éve.