Kedves fórumozók a segítségeteket szeretném kérni.
A kerékpároban Shimono HB-M600-as első agy van. Másfél éves. Idén elvittem karbantartani plusz vettem rá egy meglehetősen drága tárcsát (a2z) ami centralockos felfogatású. A karbantartás után a szerelő mérgesen telefonált, hogy nagyon sokat szopott a tárcsámmal mert neki ért a villa oldalának és meg kellet reszelni az adaptert és majdnem abba hagyta az egészet akkora szopás volt. És valóba egy egy jó 4 - 5 mm kellet reszelnie. Hazavittem a gépet sajnos eléggé nem értek ezekhez a dolgokhoz így azt gondoltam valamit elnézhettem vagy nem olvastam el. Nem sokra vettem egy FOX villát ami már nem IS felfogatású hanem PM felfogatású volt, beszereléskor megdöbbenve tapasztaltam, hogy a tárcsa megint neki ütközött a villának. Nem értettem a dolgot, aztán az agyon lévő hézagolót át raktam a centarlockos oldalra és a probléma látszólag megoldódott mert a tárcsa jó helyre került és a fék szépen befogta. Már kezdtem őrülni amikor szemből belenéztem a gépembe és azt láttam, hogy az első kerék nincs síkban a vázzal. KB pont annyival tér el mint amekkora az hézagoló amit átraktam az a nem centerlockos oldalról a centerlockosra. Szóval most itt állok és nem tudom, hogy kell beállatni az agyat de úgy gondolom a bringa szerelő valamit elcseszhetett a karbantartáskor mert ez az agy tavaly még jó volt. Hogy tudom úgy beállatni az agyat, hogy a kerék is jó helyre kerüljön és a tárcsa is? Segítségeteket köszönöm.