Hali!
Érdekelne hogy Sram-hoz képest mennyire nyúlik illetve milyen a váltásteljesítménye, mert beruháznék egy 909-esre az arany szín miatt. KMC-t nem kedvelem így ez tűnt az egyetlen értelmes alternatívának.
A válaszokat előre is köszi.
Hali!
Érdekelne hogy Sram-hoz képest mennyire nyúlik illetve milyen a váltásteljesítménye, mert beruháznék egy 909-esre az arany szín miatt. KMC-t nem kedvelem így ez tűnt az egyetlen értelmes alternatívának.
A válaszokat előre is köszi.
@XCode: olvastam már, a fixire a következő lánc az tuti Connex 108 lesz. De a 9s láncoknál az zavart, hogy nem hasonlította más láncokhoz.
@dr.anonimus: Saját tapasztalat nincs, de talán segít a következő Wippermann láncok tesztje
Shimano rendszerbe lesz, eddig Sram lánccal használtam, mert a Shimano meg a KMC nem jöttek be. Kíváncsi vagyok rá ezért megpróbálom annak ellenére, hogy neked nem jött be, de köszi, hogy segítettél.
Dinka voltam- sorry-, nem néztem be a profilodba, Shimano cuccokat látok a gyönyörű bicin, oda mehet a Connex.
@dr.anonimus
Szia!
Mivel Sram-ról írsz, ezért feltételezem, hogy Sram-os rendszerhez kellene, arra én nem kimondottan ajánlanám, személyes tapasztalatból azt mondhatom, hogy Grip Shift-es váltókarral nehéz összehangolni, nem épp kedvelik egymást, sokszor meg tud ugorni. Igaz az én élményem kb. 2 éves, ki tudja, lehet azóta jobban összebarátkoztatták a kettőt.