Sziasztok!
Kezdő kerékpárosként van egy Csepel márkájú 28" kerékpár gumim, melyet eddig a Kastle trekking bicajomon használtam. Viszont sajnos nem mai darab és nem is túl defekt álló ez a gumi (pontos típusát nem tudom, mivel már evvel a gumival vettem és nincs ráírva), ugyanis egy sima királydinnye 4 bar nyomásnál kilyukasztotta a belső gumit úgy hogy az én testsúlyom is csak 55 kg. Szóval szeretnék egy másik gumit vásárolni hamarosan, melyet 90%-ban csak aszfaltra használnék, maradék 10% kavicsos úton használnám és ezt néztem ki első körben. Fontos lenne a defektállóság mellett hogy a gumi súlya azért viszonylag könnyű legyen mint egy átlagos külső gumi súlya és a szélessége se legyenek túl széles, mert szeretek száguldozni. :) A kép alapján ez a szélesség megfelelő lenne nekem, de akár kicsit keskenyebb is lehet. Ehhez szeretnék majd egy belső gumit is venni, abból a Panaracer VTW 720-F belső gumit néztem ki magamnak. A kérdésem hogy ilyen árkategóriában max 5.000 Ft/db, milyen kerékpár gumit tudnátok ajánlani? Illetve jó választás lehet e esetleg ez a kerékpár gumi az említett belsővel? Tanácsokat, ötleteket, mindent meghallgatok.