Üdvözlet!
Nagyon gáz?
http://kepfeltoltes.hu/view/121023/IMG195_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy Continental UltraSport-ról van szó,kb 3 hete szakadt, és most itt tart... aki találkozott már hasonlóval mi a tapasztalata?
válaszokat előre is köszönöm!
Üdvözlet!
Nagyon gáz?
http://kepfeltoltes.hu/view/121023/IMG195_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy Continental UltraSport-ról van szó,kb 3 hete szakadt, és most itt tart... aki találkozott már hasonlóval mi a tapasztalata?
válaszokat előre is köszönöm!
Esetleg ha blokk megvan, vidd vissza. Ha ismerősök a boltban, és rugalmasak, hátha tudnak intézni a Pacific-el egy cserét.
En is igy jartam egy continental cyclocross race nevu kulsovel, az is szetkonnyitett, vekony oldalfalu. Az a szomoru, hogy kb a 3. kornel szakadt ki felrakas utan. Nem jott ki a belso, de par napra ra, kilukadt. Egy tiptop belsofoltozoval ragasztottam meg belulrol, ugy jo volt, kicsit kidomborodott, de egy evig hasznaltam. Aztan egyszer rendesen meg akartam csinalni, es egy kulsodarabot "vulkanizaltam" tip top ragasztoval, csak annyira feloldotta a vekony oldalfalat, hogy nagyon kidudorodott es igy mar nem mertem hasznalni. De ez a varras dolog jol hangzik. :)
@Krupcheck: nos, igen ez is felmerült , csak nem rendelkezem megfelelő varrónői képességekkel :)
@martonbabinec: Nekem is volt ilyen, kb. egy hét alatt kinyomta a beletett belsődarabokat a lyukon, pedig 2 réteg volt... igaz, ott sokkal közelebb volt a szakadás a futófelülethez, valószínű az is közrejátszott.
@NyilasMisi: nagyon fasza kis gumi amugy,soha nem kaptam vele defektet butapesten bár tényleg érthetetlen számomra ez a szakadás...énis ugyanezt tettem és egyenlőre tökéletesen bevált , azért nemdobok ki egy ilyen külsőt csakugy :)
Én belsődarabot ragasztottam a külsőre belül, amikor ilyen helyzetben voltam. Hatalmasat tud szólni, ha felrobban. Nem is értem, hogy hogyan kerülhet forgalomba egy nagy gyártótól ilyen gumi.
@Vilmos23: Köszi a segítséget! egy lyukas külsőből kivágtam egy nagyobb darabot és epoxigyantával a külső belsejébe ragasztottam, azt reméltem hogy a belsőben lévő nyomás nem lesz elég erős ahhoz, hogy azt a belsődarabot kipréselje a lyukon, a külső pedig elég elég erős ahhoz hogy ne szakadjon tovább...egyenlőre egy nagyon pici dudor van csak a külsőn, meglátjuk holnap a városi ütésektől mennyire változik... remélem sikerrel járok.. ha igen csak ajánlani tudom ezt a megoldást :)
@martonbabinec: Nekem is volt már hasonló problémám.Sajnos ezzel sok mindent nem tudsz kezdeni mert vannak olyan szériák amelyekből kispórolják az anyagot és minőséget.Maximum alacsonyabb nyomáson tudod még kicsit használni de ez cserés lesz.
Ezen az ábrán az a gumi szerepel , amiről szó van... az ábra szerint kívülről a 2.réteg szakadóban van.