@Rober-to: Szia! Megkaptam az üzeneted. Én úgy gondolom, hogy 100%-ban megéri egy ilyen projektbe belevágni és melózni vele. Én semmi esetre sem vennék egy kész bicajt a helyedben, főleg, ha a felújítandó bicaj az Édesapádé. Az alkatrészekkel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy kapni közel eredetit lehet, de egy ilyen öreg bicaj az eredeti alkatrészeket érdemli meg, de azokat kapni, szinte lehetetlen. Nekem amik vannak gyári alkatrészek, kiegészítők mind úgy "kukáztam" össze. Írtam itt az oldalon is emberkéknek és természetesen itt helyben megkérdeztem az ismeretségi köreimben 1-2 öreget (úgy voltam vele, ha az öregeknek nincs hozzá alkatrész, akkor senkinek) Vagy még piacokon, vásárokon is szét lehet nézni, sose tudni, hogy mire bukkan az ember :) A krómozással kapcs.-ban a kormány, az első fék, hajtókar, felni ezek biztos, hogy krómok voltak, másban nem vagyok biztos. Szerintem a színek terén amik az akkori időkben voltak népszerűek a: fekete, fehér, bordó, zöld. Szerintem ezek voltak a leggyakoribbak annó. Tehát összességében szerintem vágj bele ebbe a felújításba, főleg, hogy családi ereklyéről van szó! :) Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj és megpróbálok segíteni! :)
Üdv.: N73